Grand Theft Auto IV Ekim 2008De Bilgisayarlarda...
-
FireX bunu yazdı:
-----------------------------
NighT-7 bunu yazdı:
-----------------------------Oyuna sonradan şeylerin katılması gta yı piç etmez ki aksine üstün kılar. Demek çok sevilen bi oyun ki (zaten öyle inkar edilemez) herkes mod, yama vs yapıyo. Sırf gta modları için açılan büssürü kalite site var. Ben mesela san andreas oyununda tüm modları inceledim gezdim aradım taradım seçtim, hepsini ayarladım, kendi versiyonumu çıkarıyomak :D az kaldı :F
Şu GTA IV pcye bi çıksa varya o günü bekliyorum. tez zamanda bi çıksa ya sabırsızlıkla bekliyorum...
Oyuna grafik dışında birşey katılmıyor. Sonradan katılan çoğu şey oyundan çıkartılıyor.
niye katılmasın. GTA 4 zaten ayrıntılarıyla ünlü. GTA San Andreasta da ayrıntı var diyeceksin sadece gta4 te bunu fazlalaştırmışlar diyebilirsin. O zaman başka bi yenilik diyim : gta4 te kendimiz de görev alabilecez. Yani kaderimizi kendimiz çizecez bliyosunudur zaten okumuşsundur özelliklerini. Yani belli yerlere gidip görev almayacaz. Birisini telefonla arayabilecez. Sonra daha var birçok yenilik. Duvarları felan siper olarka kullanabilecez. Kurşunlar ince yerleri geçebilecek counterdeki gibi. vs.:D bu oynu çok seviyore
-
FOXXLY bunu yazdı:
gta 2 nin üzerine tanımam ne olursa olsun 3 4 5 6 skimde değil en iyisi 2 süper oyun
-----------------------------+1
minik minik adamlar vardı ama askeriyeden çaldığın o tankla kaçarken aldığım heyecenı şimdi hiçbir oyun vermiyor