folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Grand Theft Auto IV Trailer,Screenhotlar

Grand Theft Auto IV Trailer,Screenhotlar

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Bilgi/Destek Madalyası Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek
    Arkadaşlar GTA bildiğiniz üzere büyükten küçüğe veletlerden dedelere kadar herkesin severek oynadığı bir oyun :) Oyunun fanlarını bilgilendirmek amacıyla bu topici açayım dedim.Oyundan beklentileriniz,düşünceleriniz falan tartışalım :) Görüntüler,karakter,hikaye,şehir hakkındaki görüşleriniz,beklentileriniz vs..

http://www.rockstargames.com/IV/

Trailer izlemek için alternatif adres

http://www.gametrailers.com/player.php?id=18205&type=wmv

Trailerı indirmek için

http://download.gametrailers.com/gt_vault/t_gta4_trailer1_hd.wmv (spitfire_1905 tşk)

Screenshotlar

λ
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek
    gta 2 nin üstüne oyun tanımam süper oyun :))

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    ps3 alacam onda oynayacam :D:D bekliyoruz bu seri unutulmaz :)

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    abi ben gta'yla büyüdüm ya en büyük hayranı benim :P, öyle harika oyun böyle mükemmel bişi nasıl yapılabilir ya :D Ama SA'tan sonra nasıl bi değişiklik olucak çok merak ediorum çünkü SA'da zaten her bi pok vardı :D bi ata binmiyoduk bi de uyumuyoduk o kadar :D
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Sevmeyen varmı bu oyunu ulen kızlar bile çatır çatır oynarken şahit oldum amk :)) Acaba hangi zamanda geçecek fazla geçmişe gitmeseler bari amk.Godfather,Mafya tarzı oyunlar baydı artık :) Adamımız bu sefer beyaz olur herhalde :) Ama daha çok var çıkışına pcyede çıkmayacakmış falan deniyor.Çıksada 2008"in yazını bulur en az amk.

λ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kozanaybar
    kozanaybar's avatar
    Homo
    pcye çıkmazsa sikerim zaten CoD3 de çıkmadı pc'ye :'(
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    çıkmayacak diye duydum bayada gelecekte gececekmiş :) ucan arabalar vs :) PS3 almak farz bu devirde :P

3 Hafta önce Sigara Öldürüyor diye okudum, sigarayı bıraktım. 2 hafta önce Alkol Öldürüyor diye okudum, Alkolü bıraktım. Geçenlerde Aşırı Seks öldürüyor diye okudum, okumayı bıraktım..
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    playstation karşıtıyım pc me babalar gibi ekran kartı işlemci alırım her oyunu oynarım aq neymiş PS3 2 yıl sonra 4 ü çıkar kalırsınız ortada elinizde 3 le aynı 2 de olduğu gibi :D .. bu oyun pc yede çıkcak el mahkum pc oyun piyasası yok görülemez elbet çıkacak :D .. bide bu oyunun ortada bi sürü fake ekran görüntüleri dolaşıyor bakmak isteyenler

http://www.gta4.net/screenshots/

fakelerde güzel nan :D

:|
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Stifler
    Stifler's avatar
    Erkek
    konsol karşıtı olduğun için pek haberleriyle aran iyi değil sanırım. sony yaptığı açıklamada 10 yıl ps4 ü yada yeni konsolu düşünmediğini açıkladı, oyun firmaları ise oyunlarda ps3 ün sadece %25 kapasitesini kullandığını söyledi :) bu durumda ps3 ile pc yi kıyaslamak biraz mantıksızlık olacaktır :) tabi o senin görüşün buda benim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    inside
    anonim6918524
    anonim6918524's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    1,5 milyarda verilmezki olm oyun aletine.Tamam nete giriyormuş,dandikten işletim sistemi varmış,bulaşık çamaşır yıkıyormuşta :) Pcnin yerini tutamaz.1,5 milyarda güzel pc parası yani.

λ
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistzombie
    pesimistzombie's avatar
    Erkek
    haberlerden var haberim :D bilgisayar almayanlar alsın tabi :D ama bilgisayarı olupda pcsine ihanet eden çipsiz kopya oyun oynayamasın inşallah :D orjinal oyunlar kazık gibi girer :D

:|
Toplam Hit: 9861 Toplam Mesaj: 53