folder Tahribat.com Forumları
linefolder İnternet Siteleri
linefolder Greads • Multilingual Social Library (Yenilendi)

Greads • Multilingual Social Library (Yenilendi)

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek

tatsız bi durum yaşanmış, anlaşamama da denebilir, proje güzele benziyor en azından ismine leke gelmemesi için konuyu ya gizle ya da sil. tasarım sistem hoşuma gitti doğrusu

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozdemyr
    ozdemyr's avatar
    Erkek

Ben bu konuyu kilitleyip kaçmıştım sanki :) Açılmış kendi kendine.

izzmarit dahil herkese başarı temennileri için teşekkür ederim. İsme leke gelip gelmemesi çok önemli değil. Konuyu kilitlemiyorum (zaten açılıyor kendi kendine). 

Ayrıca kişisel eposta adresimin herkese ve robotlara açık bir gönderide ifşa edilmesi büyük zerafet.

ozdemyr tarafından 26/Oca/16 02:58 tarihinde düzenlenmiştir
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

Bu arada http://www.goodreads.com/ gibi bir site piyasadayken ve piyasaya yeni giriyorken isim değişikliğini düşünmende fayda var. İsmin gölgede kalacak muhtemelen :)

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozgunlu
    ozgunlu's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Freelance işlerde fifty fifty en temizi oluyor, site güzele benziyor.

sadece tavsiyem hocam o mail adresini değiştir zaten, kimse güvenemez sana. çok çakma geliyor.

vakit bulunca inceleyeceğim siteyi.

Hello, i am nothing. I come from Neverland.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    ozdemyr bunu yazdı

Haklılığımı size, buradakilere veya google'dan geleceklere ispat etmek için sürekli cevap yazmakla uğraşamam. Sadece bir iki cümle daha.

o zaman neden bu sitede konu açıyosun egomu kasıyosun ? Bu sitede konu açıp birine bok atıyosun sonra size cevap yazmakla ugraşmam diyip konuyu kitliyosun sonra konum neden açıldı diye triplere giriyosun madem kimseye cevap yazmakla ugraşamicaksın o zaman konuyu sildirip siktirip gidicen 

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozdemyr
    ozdemyr's avatar
    Erkek

Tavsiyeler için eyv. ama kişisel mail adresimi değiştirmeyeceğim. Şahsen birşey istedim adresimi verdim, sonra adres buradan paylaşıldı, hepsi bu. Sıkıntı yok.

GUS bunu yazdı
    ozdemyr bunu yazdı

Haklılığımı size, buradakilere veya google'dan geleceklere ispat etmek için sürekli cevap yazmakla uğraşamam. Sadece bir iki cümle daha.

o zaman neden bu sitede konu açıyosun egomu kasıyosun ? Bu sitede konu açıp birine bok atıyosun sonra size cevap yazmakla ugraşmam diyip konuyu kitliyosun sonra konum neden açıldı diye triplere giriyosun madem kimseye cevap yazmakla ugraşamicaksın o zaman konuyu sildirip siktirip gidicen 

Lan boka konan sinek, üç kuruşluk aklınla uzun uzun cümleleri okuyup anlamaya kalkışma, zorlanıyorsun belli ki. Adam olsan tanımadığın adama küfür etmezsin yavşak herif.

Kimseye haklılığımı ispat etmek gibi bir derdim yok, isteyen haksız olduğumu düşünsün, tartışmak istemiyorum; demeye çalışıyorum. Kişisel bir olayı buraya taşıyan ben değilim, böyle yapıldığı için kimseyi suçlamadım da. Uzatmanın manası yok diyorum.

NmC bunu yazdı

Bu arada http://www.goodreads.com/ gibi bir site piyasadayken ve piyasaya yeni giriyorken isim değişikliğini düşünmende fayda var. İsmin gölgede kalacak muhtemelen :)

Katılıyorum. İsim bulma konusuda sıkıntılıyım, daha önce de düşündüm anca bu çıktı :)

ozdemyr tarafından 26/Oca/16 13:52 tarihinde düzenlenmiştir
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek
    ozdemyr bunu yazdı
    GUS bunu yazdı
    ozdemyr bunu yazdı

Lan boka konan sinek, üç kuruşluk aklınla uzun uzun cümleleri okuyup anlamaya kalkışma, zorlanıyorsun belli ki. Adam olsan tanımadığın adama küfür etmezsin yavşak herif.

Kimseye haklılığımı ispat etmek gibi bir derdim yok, isteyen haksız olduğumu düşünsün, tartışmak istemiyorum; demeye çalışıyorum. Kişisel bir olayı buraya taşıyan ben değilim, böyle yapıldığı için kimseyi suçlamadım da. Uzatmanın manası yok diyorum.

Şimdi kişiliğini ortaya çıkardın işte senin gibi insanların böyle hakaret etmeleri beni sinirlendirmez boşuna yazmışsın ama sanırım burada yarattığın sahte kişilik buraya kadarmış yazılarını uzun uzun okumadım kendi kafanda kurup çıkarımlarda bulunma sadece ilk cümlen karakterini belli ediyor yaptığın siteyi ilk defa sen yapıyormussun gibi davranmana gerek yok amerikayı sen keşvetmedin daha önce birçok benzeri yapıldı kapandı devam edenlerde var adlarını vermeyeceğim çünkü senin sitenin bulunduğu konuda yer alıpta isimlerinin kirlenmesini istemiyorum. Son cevabı yazdıktan sonra konuyu kitleyip egonun doruklarına ulaşmışken bu duruma düşmek acıtmış olmalı.

GUS tarafından 26/Oca/16 14:09 tarihinde düzenlenmiştir

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ozdemyr
    ozdemyr's avatar
    Erkek

Sen şaka mısın kardeşim, önce küfür ediyorsun sonra beyefendiliğe soyunuyorsun. Cevabını verdim o kadar. Senin gibi iki post arasında kişilik değiştirmiyorum ben rahat ol.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GUS
    GUS's avatar
    Erkek

kardeşim ? hayırdır ne bu samimiyet? 

Toplam Hit: 2396 Toplam Mesaj: 20
library