Green Card Sonucları 1 Mayısta Açıklanıyor
-
arkadaşlar bizimki dv-2013 onun için daha sonuçlar açıklanmadı. halen dv-2012 ler veriliyor. dv-2013 mayıs 1 den sonra diyor ama açıklanmadı daha.
-
açıklandı kardeş.Benim sonuç olumsuz..oysa ilk işim aysun kayacı gibi harvard'a yazılmak olacaktı :P
-
evet açıklandı sonuç olumsuz :)
-
Ben giremiyorum siteye açılmıyor siz ne zaman baktınız ?
Baktım olumsuz :(
-
bi ara site kökten gitti geldi o ara şansa girdi işte baktım .. hayaller suya düştü...
-
Arkadaşlar bazıları olumsuz demişler. Sizce neden olumsuz? Niye onaylanmadı? Bugün açıklanması için hangi tarihte başvurmuştunuz? Başvuru için ücret var mı? Bu green kartla neler elde ediyorsunuz sabırla ve iyi niyetle açıklar mısınız lütfen?
Ben yüksek lisansımı Amerika'da yapmak istiyorum. Hatta orada yaşamak istiyorum. Ama ekonomik durumum o kadar iyi değil? Ne kadar bedel ödediniz başvuru için? Ve onaylansaydı neler elde edecektiniz?
-
SoloTurk bunu yazdı:
-----------------------------Arkadaşlar bazıları olumsuz demişler. Sizce neden olumsuz? Niye onaylanmadı? Bugün açıklanması için hangi tarihte başvurmuştunuz? Başvuru için ücret var mı? Bu green kartla neler elde ediyorsunuz sabırla ve iyi niyetle açıklar mısınız lütfen?
Ben yüksek lisansımı Amerika'da yapmak istiyorum. Hatta orada yaşamak istiyorum. Ama ekonomik durumum o kadar iyi değil? Ne kadar bedel ödediniz başvuru için? Ve onaylansaydı neler elde edecektiniz?
-----------------------------tek tek yazmaktansa buyur sana kısa yol
http://www.google.com.tr/search?sourceid=chrome&ie=UTF-8&q=green+kart+nedir
kısacası sana abd vizesi veriyor gerisini sen düşün artık.
http://www.mezun.com/greencard/index.cfm?fuseaction=content.whatisGreencard
para ödemene gerek yok kendi sitesinden başvuru yapabiliyorsun ancak bazı şeylere dikkat etmen lazım bunuda profesyonelce yapan firmalar var mezun.com tavsiyemdir.
kabul edilip edilmemesi kuraya baglı başka birşey yok diye bilyiorum bide bilgiileri dogru girmene ben 2011 yılında başvurmuştum şimdi 2014 başvuruları başlayacak.
-
kazanırsan abd vatandaşı olacaksın orasını sen düşün ne yaparsın.kazanma tamamen şans.katılım ücretsiz.milli piyango gibi işte.Kazanırsan illa abd ye gitmene gerek de yok.kazanıp gitmeyen de çok var.
-
olumsuz olduğuna dair ne yazıyor ben hala giremedm.
-
hocam ücretsiz kayıt olabileceğimiz sitenin linkinide ver de 2014'e bişey yok hayatın ne getireceği belli olmaz kayıt olalım :V