Green Card'a Nasıl Başvuru Yapabilirim?
-
b612 ile resim çekilmiş resmim vardı zamanında yolladım bakalım hayırlısı
-
bi sayfa mail hesabı açarmış gibi form doldurdum kendi foto tooluyla resmi ayarladım attım bu muydu yani herşey :D
-
mkyb bunu yazdı
Facebook'ta iyi t*şak geçmişler. :)
Kendi ülkemizde bu adamlar kadar değerimiz yok.
-
Son dakika sistem kapandı vpn ile girebildimde hallettim. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Beyler son saatler uyanın.
-
Iruretta bunu yazdı
Son dakika sistem kapandı vpn ile girebildimde hallettim. Hayırlı uğurlu olsun şimdiden. Beyler son saatler uyanın.
DV-2018 Program: Online Registration
DV-2018 Program: Online registration for the DV-2018 Program began on Tuesday, October 4, 2016 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and concludes on Monday, November 7, 2016 at 12:00 noon, Eastern Standard Time (EST) (GMT-4).
-
burhan808 bunu yazdıIruretta bunu yazdı
DV-2018 Program: Online registration for the DV-2018 Program began on Tuesday, October 4, 2016 at 12:00 noon, Eastern Daylight Time (EDT) (GMT-4), and concludes on Monday, November 7, 2016 at 12:00 noon, Eastern Standard Time (EST) (GMT-4).
4 ekimde baslar, 7 kasıma kadar diyor orada.
-
burhan808 bunu yazdıIruretta bunu yazdı
Bugün son gün
-
kusura bakmayın fransızcam pek iyi değil.
-
Ben fotoyu kırpıncaya kadar sistem kapandı. Geçen sene başvurmuştum bu sene kaçırdım son güne bırakınca nasip değilmiş :(