Green Kart Başvurusu Ana Siteden
-
başvuru yapcam da çıkınca mı para istiyorlar sadece yoksa ilerki aşamalarda da para istiyorlar mı bide çekiliş tarihi ne zaman?
-
Homer bunu yazdı
diyelim kazandık
bir arkadaş 5yıl orda yaşamam lazım demiş
green kart kazandıktan sonra gitmek şartmı?
gitmezsen hakkın yanar. arkadaşıma geçen sene çıkmıştı. o zaman giriş çıkış yaptı. geçen hafta da tekrar gitti bir hafta kalıp geri geldi. sanırım 6 ayda bir giriş yapman gerekiyor.
-
doğum yeri yurt dışı olanlar nasıl yazdı..Orjinalini mi Türkçesini mi yoksa ingilizcesini mi yazacağız yaw :)
-
HolyOne bunu yazdı
Basvurdum bu memlekete şeriat gelince kaçacam =)
aynı düşüncedeyim. -
Bu başvuru tarihleri ne zamana kadar geçerli? Bir de yılda kaç defa hangi aylarda yapılıyor, bunu da belirtiseniz sevinirim.
-
bende başvurdum bakalım :}
-
Başvurdum bakalim umarim başımıza arkadaslarin dedigi gibi icra micra gelmez :D
-
tmmda işi bilenler için bu greencard a gerek yok ki
paranız varsa/orada iş bulduysanız/ingilizce biliyorsanız zaten gider amerikada yaşarsınız (misal sanatçılar)
bu şey daha çok göçmenler durumu vahim olanlar için birşey... -
RaNGeR bunu yazdı
Bu başvuru tarihleri ne zamana kadar geçerli? Bir de yılda kaç defa hangi aylarda yapılıyor, bunu da belirtiseniz sevinirim.
1 Mayıs 2013 ve 30 Eylül 2014 tarihleri yazıyor siteyi takip ediyorsun sana verdiği onay numarası ile.
-
RaNGeR bunu yazdı
2014 icin basvuru tarihleri 12pm 2 ekim - 3 kasim 12pm *gmt -4 (abd saati) arasinda yapiliyor.
gecen yilda basvurmustum eylul ,ekimde basvurular yapilip mayis da sonuclaniyor.