folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Greenbox Bilgisi Olan, Arkaplanlar Vs.

Greenbox Bilgisi Olan, Arkaplanlar Vs.

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

Hocalar grubumuz için fotograflar tasarlıycam. green box için çekim yapılıcakmekan ve fotograf makinası mevcut. arkaplanları nerden edinebilirim. green boxda fotoyu çekip uygun arkaplanlar bulup yerleştirmek istiyorum. bu konuda bilgisi olan var mı

"bea"
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ArduouS
    ArduouS's avatar
    Erkek
    ExpirE bunu yazdı

Hocalar grubumuz için fotograflar tasarlıycam. green box için çekim yapılıcakmekan ve fotograf makinası mevcut. arkaplanları nerden edinebilirim. green boxda fotoyu çekip uygun arkaplanlar bulup yerleştirmek istiyorum. bu konuda bilgisi olan var mı

ünilerin Sinama radyo TV bölümlerinde mevcuttur hocam yada fotoğraf stüdyolarına rica edicen

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

hocam fotografı kendim imkanlarımda çekip bilgisayarda kendim işlemek istiyorum. bilgisayarda kullanıcağım arkaplan arıyorum yani.

"bea"
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaZu
    ZaZu's avatar
    Erkek

İlla ona ihtiyacın yok gri bir perde de işini görür.

Çekim nerede olacak studyo, açık hava?

ShutterStock Portfolio http://shutterstock.com/g/ozkan26
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    ExpirE bunu yazdı

hocam fotografı kendim imkanlarımda çekip bilgisayarda kendim işlemek istiyorum. bilgisayarda kullanıcağım arkaplan arıyorum yani.

http://wallbase.cc al

!!!!
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Lemuria
    Lemuria's avatar
    Erkek

hocam ayarlayabiliyorsanız yeşil mukavva filan ayarlayın birebir greenbox şart değil , mezun oldum bi kaç hafta önce ama istanbuldaysanız yine de bizim okulun stüdyosundan bi rica ederim belki olur ..  body için de belirli bir standart yok fotoyu çekip edius da filan halledersiniz rahatca 

dont think twice its all right
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExpirE
    ExpirE's avatar
    Erkek

evde odaya yaptım. bir problem yok greenbox hususunda olay sadece kullanılabilen programlar ve arkaplan.

"bea"
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    designerboyalee
    designerboyalee's avatar
    Erkek

herhangi bir reklamcıya tabelacıya git yeşil folyo kestir odanın belli yerine giydir aynı şey yada al bi yeşil boya vur duvara en ucuzve pratik odur. asıl önmli olan çekim yaparken en önemli şey sağdan soldan sabit ışık vermen lazım beyaz sahneyi ve çekeceğin kişiyi iyi aydınlatman lazım. yoksa programlar sağlık şekilde silme yapamıyor mantıklarıda sahnedeki her şeyil bölgenin aynı ışık tonunda olması gerekiyor yoksa gölgeler koyu bölgeler filan işlerken çok sırıtıyor. Video çekeceksen after effectten sağlamı yok işlemek hem pratik hemde hassas ayarları filan kolaydır. Ama program kullanacaksan http://fxhome.com/photokey-6-pro bunu tavsiye ederim.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Hakkinen
    Hakkinen's avatar
    Erkek

fotoları çok iyi ayırt etmek istiyosan after effects keylight kullan.

Kendini beğenmişlik, hakedilmelidir.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PsychoDawn
    PsychoDawn's avatar
    Erkek

fotografı keylemek saçma bence yeşili boşver zaten yeşilde de çeksen photoshop ta keylemek için bir araç yok. fotograftan bahsediyoruz

yani hangi fotograf stüdyosunda yeşilde çekildiğini gördünüz ? :) 

Video dersen tabiki keylemek mantıklı olacaktır ki keylemeden yapan manyaklar bile var.

PsychoDawn tarafından 29/Haz/14 04:06 tarihinde düzenlenmiştir
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    darkroques61
    darkroques61's avatar
    Erkek

Abi adamı kimse anlamamış adam arka planı nasıl hazırlayıp çekeceğim demiyor ki arka plana yerleştirebileceği efektleri soruyor.

Adobe After Effect yada Premier ile yapabilirsin hocam bizim okuldan sana ayarlayayım dicektim de bizim okulda çok kısır 2-3 tane vardı :)

Hazır katmanları nereden bulabilirsin bilmiyorum bizim kurgu hocası şu adamın sitesini öneriyordu dersler eğitimler vs için bir şeyler çıkar mı bilemeyeceğim.. Derslere katılsaydım tam yardımcı olurdum aslında.. :)

http://www.barisatiker.com/9078/

Kendine İyi Bak ..
Toplam Hit: 2113 Toplam Mesaj: 12