folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Greenpeace...Sanal Eylemci Olun

Greenpeace...Sanal Eylemci Olun

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    manhyak
    manhyak's avatar
    Erkek

asswipe bunu yazdı:
    -----------------------------

korhan bunu yazdı:

asswipe bunu yazdı:

alsancakta dilenci gibi para istiyolar milletten, yapışıyolar, yok diyoz gitmiyolar, dilenciden beter herifler. uluslararası hiçbir sağlık güvenlik hak hukuk cart curt grubuna cemiyetine yapılanmasına güvenmiyorum. greenpeace'in bir şirket olduğu bilinen bişey zaten. yaptıklarıyla söyledikleri çelişiyo sürekli. bodrumda kendini yakmaya çalışıp denize atlayan zibididen farksızlar benim gözümde.

İşte o zibidiler(!) küresel ısınmaya karşı çıkıo, devletlerin çevre konusunda politikalarını evde, kahvede oturup memleket dünya kurtaranlardan farklı olarak elle tutulur bişiyler yapmaya çalışıyor(!) sonra balıkları kurtarıo falan sende balık yiyosun falan beyininin gelişiminde etkili oluyor, sonra düzgün düşenebiliyosun falan..böyle şaçma şeyler işte...

cümlelerimi basit kurmaya çalıştım anladın işallah anlamadyısan pm at...

küresel ısınma denilen saçmalığın daha elle tutulur gözle görülür bi ispatı yok. iki üç  tane bilim insanı! olduğu iddia edilen zibidinin sözlerinden başka!.

elle tutulur birşey dediğin, yine petrol ürünleriyle çalışan araçlarla oraya buraya gidip, gariban işçilerin tankerlerine gemilerine onlarına bunlarına yada denize! tarlaya! pankart asmak/bırakmak tabi çok çevrecilik oluyo.

balıkları kurtarıyolarsa ben nası yiyebilcem o balıkları? :)

Hoca bilmediğin konularda niye yorum yapıyosun ? Dünya şuanda 2 derece ısınmış durumda. İki üç bilim adamı nın sözüymüş zibidilermiş. Bilmemek suç deyil ama başkalarınıda yanıltmaya hakkın yok google dan küresel ısınmayla ilgiki National geographic in belgeserlerini araştırda izle kimseyi yanlıs bilgilendirmeye hakkın yok. İki üç zibidi bilim adamıymış. Kıçınızdan element uydurmayın

Bide sen hayatında yunus balığı yedinmi ?

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Dünyayla birlikte güneş sistemindeki diğer gezegenler de paralel oalrak değişim gösteriyor, buna yorumunuz nedir? Evrensel mi ısınmışız?

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

Dünyayla birlikte güneş sistemindeki diğer gezegenler de paralel oalrak değişim gösteriyor, buna yorumunuz nedir? Evrensel mi ısınmışız?

hocam o doğal bir şey . kusursuz bir sistem değiliz. afedersin ama sen küresel ısınmayı nasıl yok sayarsın elde düzinelerce bilimsel veri var.

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:

KrypT bunu yazdı:

hocam o doğal bir şey . kusursuz bir sistem değiliz. afedersin ama sen küresel ısınmayı nasıl yok sayarsın elde düzinelerce bilimsel veri var.

Bunun neresini kusur olarak gördün anlamadım, neyse önemli değil. Küresel ısınma yok demiyorum, küresel ısınma var. Ama insanlardan dolayı kaynaklanan bir şey değil bu. Olay sadece belirli bir kısım tarafından propaganda amaçlı galeyana getirme amaçlı, gündem değiştirme amaçlı kullanılıyor. Dünya bundan öce bir kaç kez daha bu tür değişimler yaşamıştır. Bu değişimler yaklaşan buzul çağının habercisidir. Yani gayet doğal bir olaydır. Çevre biyolojisi ve biyocoğrafya konularında araştırmalar yapın. Gazeteden, dergiden bir konu okumakla olmaz.

while (1<2)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

yapma hocam , ozon delinmesi,CFC gazı,CO,CO2 oranları,iklim değişimleri,bazı türlerin neslinin tükenmesi,çok az kalması,vs,vs bunlar doğal bir şey mi Buzul çağı mı yaklaşıyor ..?

Kyoto protokolü boşuna mı ?

propogandayı,galeyana getirmeyi zaten hertürlü yapıyorlar

bu sıcaklık değişimi son 100 yılda oldu(Bakınız:Sanayi Devrimi),doğal bir şey olsa azar azar olmaz mıydı.

Gazeteden, dergiden bir konu okumakla olmaz diyorsun ne ile olacak . hiçbirşey okumayalım bu doğal bişey salalım gazı ,salalım çöpü pisliği mü diyeceğiz?

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    th317
    th317's avatar
    Erkek

korhan bunu yazdı:

asswipe bunu yazdı:

alsancakta dilenci gibi para istiyolar milletten, yapışıyolar, yok diyoz gitmiyolar, dilenciden beter herifler. uluslararası hiçbir sağlık güvenlik hak hukuk cart curt grubuna cemiyetine yapılanmasına güvenmiyorum. greenpeace'in bir şirket olduğu bilinen bişey zaten. yaptıklarıyla söyledikleri çelişiyo sürekli. bodrumda kendini yakmaya çalışıp denize atlayan zibididen farksızlar benim gözümde.

İşte o zibidiler(!) küresel ısınmaya karşı çıkıp, devletlerin çevre konusunda politikalarını evde, kahvede oturup memleket dünya kurtaranlardan farklı olarak elle tutulur bişiyler yapmaya çalışıyor(!) sonra balıkları kurtarıo falan sende balık yiyosun falan beyininin gelişiminde etkili oluyor, sonra düzgün düşenebiliyosun falan..böyle şaçma şeyler işte...

cümlelerimi basit kurmaya çalıştım anladın işallah anlamadyısan pm at...

hiçbşi yaptıkları, bildikleri yok. üstleri ne söylerse ona göre hareket eden, yanınızda karı kız warsa yawşak hareketlerle yanına gelip kredi kartı istiyen ezik bebeler.

Duyuyor musun yeğen??? Suyun sesini duyuyor musun?? Yapamam diyordun. Gücün yetmez sanıyordun... Anlarlar, yaptırmazlar, bir daha yenerler diye korkuyordun. İmkansız diyordun... Ama suyun sesini duyor musun yeğen?? Deniz sonunda yarıldı; bize sadece içinden yürümek kaldı......
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Daha önceki buzul çağları geldiğinde binlerce türün nesli bir anda tükendi. Sen insanlar etki etmedikçe bir canlı türünün sonsuza kadar varolacağını mı sanıyorsun? Bir canlının neslinin tükenmesi, aşırı avlanma, habitatının insanlar tarafından tahrip edilmesi gibi insan kaynaklı problemlerden dolayı olabilir. Küresel ısınmadan dolayı da olabilir, anca küresel ısınma insan kaynaklı değildir. İnsanların etkisi varsa bile önemsiz derecede azdır. 1800'lü yıllarda atmosferde ölçülen CO2 seviyesinin bugünden fazla olduğunu biliyor muydun?

Ben size salın gazı diyor muyum? Doğayı koruyun, çevreyi koruyun, dünyayı koruyun. Greenpeace'in yaptığı faaliyetler de genellikle dünya için faydalı faliyetler zaten. Sadece bunları yaparken körü körüne piyasadaki trendleri takip ederek yapmayın. Küresel ısınma teorisi, günümüzde bir trenddir. Al Gore denen bir belgeselci, bir siyasetçinin körüklediği bir şeydir. Günümüzde küresel ısınma teorisine karşı olan bilim adamı sayısı destekleyenlerden fazladır.

Edit: Şunları da ekleyeyim sana, kürsel ısınma sanayi devriminden çok önce, yaklaşık olarak 20 bin yıl önce, Pleistosen buzul çağının bitiminin ardından başlamıştır. Sıcaklık o zamandan beri düzenli olarak artmaktadır. Ve yılda atmosfere salınan ortalama 200 milyar ton karbondioksitin, sadece 5 küsür milyar tonu endüstri kaynaklıdır, gerisi biyolojik aktivitelerden kaynaklanmaktadır.

while (1<2)
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

hocam zaten al gore belgeselci değil, yalnızca bu durumdan kar sağlayan gösterişçinin önde gideni.onu bilimsel açıdan takan yok.

http://yesilgazete.org/2010/02/10/isinma-karsitlarini-para-isitiyormus/

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Arkadaşım ben sana bilimsel verileri gösteriyorum sen bana taraflı bir internet sitesinde yayınlanan bir dedikoduyu gösteriyorsun. Sana 30'dan fazla makale ve yazı verebilirim bu anlattıklarımla ilgili eğer yabancı dilin varsa. Yoksa da, ben bu anlattıklarımı derste işledim, okulda gördüm. Kimse ne bana, ne de hocalarıma para falan vermiyor. Keşke verse hatta. Yabancı dilim var ama okumaya üşenirim diyorsanda elimdeki bir ton farklı derlemeden birinin linki, buyur oku. http://www.geocraft.com/WVFossils/ice_ages.html

while (1<2)
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek

KrypT bunu yazdı:

Arkadaşım ben sana bilimsel verileri gösteriyorum sen bana taraflı bir internet sitesinde yayınlanan bir dedikoduyu gösteriyorsun. Sana 30'dan fazla makale ve yazı verebilirim bu anlattıklarımla ilgili eğer yabancı dilin varsa. Yoksa da, ben bu anlattıklarımı derste işledim, okulda gördüm. Kimse ne bana, ne de hocalarıma para falan vermiyor. Keşke verse hatta. Yabancı dilim var ama okumaya üşenirim diyorsanda elimdeki bir ton farklı derlemeden birinin linki, buyur oku. http://www.geocraft.com/WVFossils/ice_ages.html

hocam ingilizce olanları pm atarmısın.hatalıysam hatamı öğrenirim en azından

Toplam Hit: 4398 Toplam Mesaj: 32