Greyhound - Tom Hanks
-
garga bunu yazdı
Farketmisinizdirde Ben yinede sorayim...
Rus deniz altinin ismi ne ?
Hani su gemiye radyodan baglanip "hepinizi geberticez aglaya aglaya gebereceksiniz" falan diyor ya. O ubotu ismi ne ?
ip ucu veriyorum: Grey Wolf ? Yanlis mi duydum Ben ?
Rus deniz altı ? Hocam aynı filmi izlediğimize emin miyiz ?
-
Haha pardon. Nazi Nazi tamam :P
-
Evet Grey Wolf diyor ama Alman şivesiyle İngilizce konuştuğundan bozuk telaffuz ediyor.
-
bunu izledim gece.
üzerine de imdb Midway i önerdi.
gece gece iyi oldu.
izlemeyen varsa midway i izlesin. ikinci dünya savaşı seviyorsanız akar geçer o da. görseli iyi.
-
weskeyy bunu yazdımkyb bunu yazdıjoe_black bunu yazdıneverland bunu yazdı
Ben de şimdi izledim, güzel film. Biraz yavan geldi sadece.
Bütçesi mi düşüktü acaba, insan nazilerin penceresinden de bakmak istiyor olaya.
Puan verecek olsam: 6.8/10 falan benim için.
aynen ben de en azından bi 5 dk alaman denizaltılarından özellikle batarken wolftan bi kesit bekledim.
güzel film sevdim. 7.5 / 10 veririm
Filmin çoğu farkında değilsiniz ama yeşil perdede bilgisayar çizimiyle yapılmış. Özellikle kaptan köşkünün bilgisayar çizimi olduğu çok belliydi.
3 dakikada ev ortamında yeşil perdeyle yapılmış bir çalışma :
Sıradan bir yeşil perde işte ama ne işler çeviriyorlar o perde ile...
Özellikle bilim kurgu ve süper kahraman (Marvel ve DC) filmleri neredeyse komple yeşil perdede çekiliyor.
-
Er Ryan'ı Kurtarmak kalitesinde filmler görmek artık çok zor. O filmde patlama sonrası kolu-bacağı kopan askerler için özellikle kolu-bacağı olmayan sakat figüranlar seçilmiş. Düşünün ne kadar özen gösterildiğini.
-
PathfindeR00 bunu yazdı
bunu izledim gece.
üzerine de imdb Midway i önerdi.
gece gece iyi oldu.
izlemeyen varsa midway i izlesin. ikinci dünya savaşı seviyorsanız akar geçer o da. görseli iyi.
https://filmakinesi.net/midway-izle-2019-fm2.html
ben de bunu yazmak için gelmiştim. arka arkaya kafa jilet gibi oldu.
varsa ww2 aksiyonlu. belgesel tarzı olmayan
-
Ayrıca Band of Brothers isimli 10 bölümlük mini diziyide izleyin derim. Zamanında Show TV verirdi. Efsanedir.
-
Savaş filmi değil de;
Cast Away izledim. Tam bir hayatta kalma filmi. Tom amca oynuyor.
-
mkyb bunu yazdı
Ayrıca Band of Brothers isimli 10 bölümlük mini diziyide izleyin derim. Zamanında Show TV verirdi. Efsanedir.
çok küçükken izlemiştim. seni mi kıracam bir daha izleyim.