folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Grip Başlangıcında Yapılabilecekler

Grip Başlangıcında Yapılabilecekler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kutikula
    Kutikula's avatar
    Erkek

gribi hissettiğin anda direk üstüne kalın kalın şeyleri giy ufo tarzı birşey aç yanında adaçayı al sürekli iç ve yatmadan önce kaynar suyla duş alıp öyle yat. ertesi güne tertemiz uyanırsın.

insanın en önemli ayırt edici özelliklerinden biri iletişime açık bireyler olmasıdır.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

hocam tylol hot bir günde bes kere icilecek bir ilac degil kesinlikle.

2 sene önce arastırmıstım, bazı ülkelerde yasaklandıgı filan yazıyordu, dogrulugu var mı bilmem ama o zamanlar hemsire olan teyzeme de sormustum, o da onaylamıstı, kalp krizini tetikleyen yönü varmıs.

bizim insanımız oralet icer gibi iciyor ama dogru degil, ben de o günden sonra 2 yıldır ictigimi hatırlamam zaten.

normalde de ilac icmeye karsıyım fakat theraflu forte'u öneririm, gecen sene hastalık baslangıcında bu ilacı 1-2 kez kullanmıstım ayrı zamanlarda, ictikten sonra biraz da erken yatarsan sabaha zımba gibi olursun.

gecmis olsun.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    blmrt
    blmrt's avatar
    Erkek

ne zaman hastalansam iyi bi rakı içerim bişeyim kalmaz. içmek için hastalanmayı beklemem tabi de.. hastaysam içerim demek istedim .. biraz karışık oldu ama şu an içkili degilim :)

İnsanlar çok değişti, dikkat etmek lazım. Biriyle el sıkıştıktan sonra beşi de yerindemi diye parmaklarını saymak zorundasın
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Caliber
    Caliber's avatar
    Erkek

Limonu olduğu gibi kabuğuyla ye. İğrenç gelebilir bana da ilk başta öyle gelmişti ama muhteşem bi' ilaç. Böyle limonu yarıya böl sonra onu da yarıya böl çekirdeklerini ayıkladıktan sonra olduğu gibi ye kabuğuyla beraber yani portakal yer gibi. Ayrıca kahve-çay yanına bir de nane-limon benzeri içecekleri ekle. Yani günde atıyorum 5 bardak kahve içiyorsan 2'si nane filan olsun iyi gelir. İki senedir böyle yapıyorum gerçek söylüyorum bir kere bile grip olmadım. Öyle grip öncesi oluyor ama tamamıyla grip olayı yok.

Tedbirsiz abdest bozmaya oturan, domala domala taş arar.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Cesnist
    Cesnist's avatar
    Erkek

Bi aralar tylol hot zararlı yasaklandı diye dedikodu vardı o noldu ?

طדṮ
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pisikleet
    pisikleet's avatar
    Erkek

Sibiryadan cevaplıyorum hacılar.. daha yeni -30 derece hava mağduru, hasta hasta yatacakken dayadım bol acılı tarhanayı, verdim yanına ıhlamuru kuşburnunu birazda anti gripin tarzı ilaç alıp bol bol dinlendim ertesi gün, öğlen oldum zımbaa :)

https://twitter.com/pisikleeet
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zone
    zone's avatar
    Erkek

bol bol c vitamini ..  daha doğrusu bol bol meyve ye bişey olmaz

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    pesimistic
    pesimistic's avatar
    Erkek

Kesinlikle iburamin. bu ilaçtan iç fayda eder büyük ihtimal.

Beyin olanca gücüyle ilerlerken, cinsel sistemlerin korkunç etkinliği daha uykuda olduğu için çocukluk, hayatımız boyunca özlemle geri dönüp baktığımız masumiyet ve mutluluk dönemi, hayatın cennetidir, kayıp cennet. - Arthur Schopenhauer
Toplam Hit: 7816 Toplam Mesaj: 19