folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder Grip İçin Doğal Formülünüz

Grip İçin Doğal Formülünüz

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    Merhaba arkadaşlar grip için sogukalgınlıgı için dogal olarak ney yapıyonuz formulunu paylaşssın herkezde yararı dokunsun deniyelim :D

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Böcüklerin Efendisi
    krypt
    krypt's avatar
    Erkek

Sahsen ozel bir sey yapmiyorum, o kendi kendine geciyor.

while (1<2)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    LizardKing
    LizardKing's avatar
    Erkek

cezve veya çaydanlık içine;

ıhlamur, kekik, reyhan, elma kabuğu, limon kabuğu, tarçın, karabiber, şeker, nane.

bunların hepsini karıştırıp kaynatıyoruz. ardından limon suyunu bardağa koyup üzerine bu karışımı süzerek ekliyoruz.

bal varsa bal da ekleyin. sonra afiyetle için karışımın tadı güzel ve etkilidir. günde 1 kez içmeniz kafi olacaktır.

"Din en büyük rpg.dir.." arsiv.ozgurdusuncehareketi.org - evrimagaci.org
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    pessimist bunu yazdı:
    -----------------------------

cezve veya çaydanlık içine;

ıhlamur, kekik, reyhan, elma kabuğu, limon kabuğu, tarçın, karabiber, şeker, nane.

bunların hepsini karıştırıp kaynatıyoruz. ardından limon suyunu bardağa koyup üzerine bu karışımı süzerek ekliyoruz.

bal varsa bal da ekleyin. sonra afiyetle için karışımın tadı güzel ve etkilidir. günde 1 kez içmeniz kafi olacaktır.

deniyicem bunu yokmu daha farklı şeyler :)

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Homer
    Homer's avatar
    Erkek

en iyisi doğal.ilaç içme hacı.1 yararı varsa 10zararı var.benim midemi ilaçlar mahv etdi.vitamini hap olarak bile içme.

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

hocam doktora gidersen 1 haftada gitmessen 7 günde iyileşirsin :D yani iki türlüde 7 gün max beklersin. Tabi insan vucuduna göre değişiyor. Şu anda bu yazıyı okurken bi yanda tylolhot içiyorum :D bendede var o mübarek hastalık ve üzerimde kazak sanki soba yanındaymışım gibi. Güzel bi terledikten sonra hastalığının büyük bi yüzdesini atarsın

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Explosive
    Explosive's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    HanDsomE bunu yazdı:

hocam doktora gidersen 1 haftada gitmessen 7 günde iyileşirsin :D yani iki türlüde 7 gün max beklersin. Tabi insan vucuduna göre değişiyor. Şu anda bu yazıyı okurken bi yanda tylolhot içiyorum :D bendede var o mübarek hastalık ve üzerimde kazak sanki soba yanındaymışım gibi. Güzel bi terledikten sonra hastalığının büyük bi yüzdesini atarsın

, hocam tylahot u içdigim zaman kalp çarpıntısı bı sıcaklama kafaya yapıyo yani bildigin kafa :D ondan içmiyorum ama etkli diyorlar onada

8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

Explosive bunu yazdı:
    HanDsomE bunu yazdı:

, hocam tylahot u içdigim zaman kalp çarpıntısı bı sıcaklama kafaya yapıyo yani bildigin kafa :D ondan içmiyorum ama etkli diyorlar onada

şu anda o kafa bende de yaptı :D bide midemde bozuk sanırım bulantı vs de var her sene çeşitli vürüsler dolaşıyo piyasada:D

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RaAmLis
    RaAmLis's avatar
    Erkek

battaniyeye sarıl yat bol bol terle. Yatamıyosanda ayaklarını sıcak tut kalın bişeyler giy ayagına herbişey ayaklardan başlıyor.

Ayrıyetten sıcak çorba veya çay vb şeyler iç.

Hayattaki amacını bulamayan, bulmaya yaklaştığını hissettiğinde ise alıkoyulan bu yüzden herşeyi oluruna bırakan ama bunu da beceremeyen kişi.
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kasVa
    kasVa's avatar
    Erkek

başım ağrıyosa parol içiyorum sinüzit var başka bişi işe yaramıyo.

Boğaz ağrıyosa çok iğrençtir ama sıvı yağ içiyorum.

Kalan herşey için ölümüne ıhlamur limon :D

rapid premium alacak para çalana hırsız deniyor ama rapid premüumun kendisini çalana hırsız denmiyor.neden ?
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ZaYGo
    ZaYGo's avatar
    Erkek
    Sarımsak tabiki en iyisi :) http://tr.wikipedia.org/wiki/Sarımsak Burdan bakabilirsin. grip, nezle, ses kısıklığı, astım rahatsızlıklarına, bademcik, romatizma ve eklem enfeksiyonlarına, öksürük ve bronşite iyi geldiği soylenmekte.

Bilgisayar Yazılım & Donanım
Toplam Hit: 2106 Toplam Mesaj: 15