Grip Ve Öksürük İçin İlaçlar
-
Arkadaşlar mrb herkezin bildiği gibi grip ve onu yalnız bırakmayan öksürük 2'si 1 arada gibi lanet bir hastalık
Geçen gün doktora gittim dedim böyle böyle daha doktora şikayetimin %30'unu anlatmaya başladım adam hemen reçeteye bişeyler yazmaya başladı anlatmam bitmedi adam doldurdu bişeyler verdiği ilaçlar KATARİN ve NOVALGİN hadi novalgini geç ağrı kesici önemli olan grip ilacı
bilmeyenler için burdan hatırlarsınız belki

ve bir başka grip için hap ise A-Ferin

doktorlar ilaç firmaları ile anlaşıp sürekli olarak insanlara bu ilaçları yazıyorlar halbuki bunlardan daha iyi ve kaliteli sağlam ilaçlar vardır kesin diyorum ama size soruyorum sağlam bildiğiniz grip için marka varsa lütfen yazın arkadaşlar
ve sürekli öksürüğe ne iyi gelir?
değişik ot çayları felan içiyorum arada sizden ilaç isimleri istiyorum
-
Hocam 2 günden beri gripim.Kimyasalları sevmediğim için ilaç içmedim.gerçi doktora gitsemde vereceği ilaçlar belli A-ferin,Benical,Novalgin.Bende verdim kendimi narenciyeye.Sıkıp suyunu içiyorum posasını yiyorum.Bugün çok şükür iyiyim ama işe gitmek istemedim aradım izin aldım yatarım akşama kadar:)
Öksürük için bal ve karabiber karışımı iyi olur.Ayrıca karaturpu rendeleyip 2 çorba kaşığı balla karıştırıp 1 gece bekletilmesi ve akabinde yenmesi öksürüğü keser ama mübarek 10 kokarca gücünde kokuyo.Dayanabilirsen hazırla yarın sabahtan 1 kaşık ye.
Çok geçmiş olsun kendini fazla yorma dinlen..
-
klasik gripten farklı yapay griptir, antibiyotiksiz ve iyi beslenmeden iyileşmek oldukça zor; klamoks1000mg (3 gün sonunda kesilmeli), centrum silver(günde 1), kongest(günde 1), protein ağırlıklı beslenilmeli, bol miktarda sıvı tüketilmeli. Zencefil, limon kabuğu ve tarçını kaynatıp düzenli içerseniz kuru öksürüğü azaltıyor.
-
walla hacı gribin tek ilacı peçete:) ilaçlada peçeteylede aynı zamanda iyileşiyosun, ilaç alıp masrafa girme:)
-
tylolhot denilen ilacı günde 2, çok ağırsan 6 saat arayla 3 kez su bardağının yarısına yaklaşık 70 derece ( kaynamasın ) sıcak suya döküp karıştırıp biraz soğuyunca hepsini birden iç.
büyük su bardağına günlük portakal suyu sık, ağzına kadar doldur, hepsini birden iç.
o gün okulun vs varsa gitme yat dinlen, ertesi gün iyi olursun. denenmiştir.
-
Hocam katarin hiç bi sikime yaramıyor bende gribim ve hayvani derecede öksürüğüm var uyuyamıyorum geceleri.
Bu sabah ilaç aldım
Kreval
otrivine
nuroven ( tylolhot yerine verdi )
kloroben
Verdi Bakalım içiyorum görücez durumu.
-
nane + limonu yesle bişeyin kalmaz
-
Ayrıca şu öksürüğe yardım edin beyler yav.
Gece uyurken yutkundugumda başlıyor öksüre öksüre boğazım kuruyunca duruyor.
Tekrar yutkunuyorum tekrar başlıyor
2-3 Senedir bu kadar kötü hasta olmadım :S
-
yanak bunu yazdı:
-----------------------------
Hocam 2 günden beri gripim.Kimyasalları sevmediğim için ilaç içmedim.gerçi doktora gitsemde vereceği ilaçlar belli A-ferin,Benical,Novalgin.Bende verdim kendimi narenciyeye.Sıkıp suyunu içiyorum posasını yiyorum.Bugün çok şükür iyiyim ama işe gitmek istemedim aradım izin aldım yatarım akşama kadar:)
Öksürük için bal ve karabiber karışımı iyi olur.Ayrıca karaturpu rendeleyip 2 çorba kaşığı balla karıştırıp 1 gece bekletilmesi ve akabinde yenmesi öksürüğü keser ama mübarek 10 kokarca gücünde kokuyo.Dayanabilirsen hazırla yarın sabahtan 1 kaşık ye.
-----------------------------bal ve karabiber'i denerim dostum saol
karaturp biraz farklı geldi :) dayanmak kolay değil
-
OCEANUS bunu yazdı:
yanak bunu yazdı:
-----------------------------bal ve karabiber'i denerim dostum saol
karaturp biraz farklı geldi :) dayanmak kolay değil
-----------------------------Ardından su içmeni öneririm hocam dudağında fln yara varsa.
boğazında buna dahil acayip acıtıyor yakıyor.
-
IRET bunu yazdı:
klasik gripten farklı yapay griptir, antibiyotiksiz ve iyi beslenmeden iyileşmek oldukça zor; klamoks1000mg (3 gün sonunda kesilmeli), centrum silver(günde 1), kongest(günde 1), protein ağırlıklı beslenilmeli, bol miktarda sıvı tüketilmeli. Zencefil, limon kabuğu ve tarçını kaynatıp düzenli içerseniz kuru öksürüğü azaltıyor.
-----------------------------bu tarz ilaçları doktorlar önermiyor işte hep aynı firmalarla çalıştıkları için hep aynı ilaçlar iğrenç bir durum yaaa bi boka yaradığıda yok doktorun yazdıklarının
bunların hangisini önerirsin üçünü aynı andamı kullanmam lazım?