Gripin Kutusu Arkasında Ki Simgeler

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

maili kopyalayında bizde atak la, merak ettim bende :D

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Draenei
    Draenei's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

info@necipakar.com

bu mail adresi

http://www.necipakar.com/iletisim.asp

burda da iletişim formu var. her 2sine de birşeyler yazıp gönderdim.

ama kullanmadığım mail adresimle mesela adı: plummed..soyadı: damage ..... gibi. (bu tür geyik şeyler için kullandığım gerçek adımı yazmadığım mail adresim) belki gerçek adımı kullanmadığım için mi cvp yazmadılar :D

Draenei tarafından 07/Oca/14 20:30 tarihinde düzenlenmiştir

Her kim ki, göz perdesini bu dünyada sadece kendi çapı kadar aralayabilir ⚡ 🌑
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asa42
    asa42's avatar
    Erkek
    Draenei bunu yazdı
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

info@necipakar.com

bu mail adresi

http://www.necipakar.com/iletisim.asp

burda da iletişim formu var. her 2sine de birşeyler yazıp gönderdim.

ama kullanmadığım mail adresimle mesela adı: plummed..soyadı: damage ..... gibi. (bu tür geyik şeyler için kullandığım gerçek adımı yazmadığım mail adresim) belki gerçek adımı kullanmadığım için mi cvp yazmadılar :D

ne oldu ki bu konu ya?

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mürşide
    izzmarit
    izzmarit's avatar
    Dişi

Az önce holdingi aradım. İlgimi çekmişti bu mevzu benim de bir sunumda kullanacaktım arada ilginçlik olsun diye (:

Önce santralden sanki gazeteciymişimcesine polismişim falan gibi bi sorguya çektiler :D nerden arıyorsunuz kimsiniz nesiniz falan :D dedim böyle böyle ya öğrenciyim ödevde kullanmak üzere merak ediyorum.

Birine bağladılar beni. Anlattım derdimi, dur dedi ben de bir gripin kutusu alayım beraber bakalım. Tamam dedim, geri geldi, dedim figürler..?

Onlar gripinin yeni kutusunun üzerinde yok bakanlık resim koymayı yasakladı o yüzden kutuyu yeniledik, sizin elinizdeki çok eski olmalı dedi.

Dedim olsun, hani bi isim bir şey yok mu, bunlar belli ki zamanın sağlıkçılarından birilerinin silueti..

Zaten kalkmış olan kutuyla ilgili size bilgi versem ne olacak veremem falan dedi :D biraz ısrar ettim, o da ısrar etti, boşa kürek çekiyorsun dedi ve kapattık.

Hiç böyle bir düşüncem yoktu da şimdi kesin bunun altında bir şey var diye düşünüyorum :D

sigara değil, balık olan.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sml
    sml's avatar
    Erkek

kafaya takmak böyle bişey sanırsam :D

nayzingraftzentlinkarl__os1
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek
    izzmarit bunu yazdı

Az önce holdingi aradım. İlgimi çekmişti bu mevzu benim de bir sunumda kullanacaktım arada ilginçlik olsun diye (:

Önce santralden sanki gazeteciymişimcesine polismişim falan gibi bi sorguya çektiler :D nerden arıyorsunuz kimsiniz nesiniz falan :D dedim böyle böyle ya öğrenciyim ödevde kullanmak üzere merak ediyorum.

Birine bağladılar beni. Anlattım derdimi, dur dedi ben de bir gripin kutusu alayım beraber bakalım. Tamam dedim, geri geldi, dedim figürler..?

Onlar gripinin yeni kutusunun üzerinde yok bakanlık resim koymayı yasakladı o yüzden kutuyu yeniledik, sizin elinizdeki çok eski olmalı dedi.

Dedim olsun, hani bi isim bir şey yok mu, bunlar belli ki zamanın sağlıkçılarından birilerinin silueti..

Zaten kalkmış olan kutuyla ilgili size bilgi versem ne olacak veremem falan dedi :D biraz ısrar ettim, o da ısrar etti, boşa kürek çekiyorsun dedi ve kapattık.

Hiç böyle bir düşüncem yoktu da şimdi kesin bunun altında bir şey var diye düşünüyorum :D

Kendileri de bilmiyolar iste :D

Paintten karalamislar biseyler goruntu olsun diye :F

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    c0nverse
    c0nverse's avatar
    Erkek

biraz zorlasak altından neler bulcaz hadi devam :D

Converse giyen uzaylı
Toplam Hit: 3880 Toplam Mesaj: 18