Grup Çökertildi...

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DrKeworks
    DrKeworks's avatar
    Erkek
    bu Agd_Scorp ile msnde konuşuyodum. Dürzü iyice büyütmüştü işleri. Harbi ibneydi ama sanmam birşey yapacaklarını. Devlet öyle bilgi sahibi olanları içeri atacak deil ya gülerim ancak. Bundan sonra devlet himayesinde çalışır artis :D

Cigu bigule :(
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek
    bu işlerin boş olduğunu çok sonra anlarlar mı bilmem.
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kurdo
    kurdo's avatar
    Erkek

h4cky0u bunu yazdı:
    -----------------------------
    Milletin emeğiyle oynayan kimseye acımamak lazım.Gerçi ben hacking in her türlüsüne karşıyım ((:

Nick ve Mesaj'ın çatışması derim buna ben :D

kendinize ayığ olunuz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

a.q bende msn grubu çöktü sandım :)=

milletin kredi kartından ne istiyolar anlamıyorumki bunları yapıyorsan sonuçlarınıda göze alırsın

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    opensource2009
    opensource2009's avatar
    Erkek

:D İlk üye olurken içeriğe aldandım.Dedim teknik terimler kullanimde beni saf zannetmesinler :D

Hem zaten site ismi bu dilekçe verip değiştirilmesini isticem ((:

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Allura
    Allura's avatar
    Erkek

DrKeworks bunu yazdı:
    bu Agd_Scorp ile msnde konuşuyodum. Dürzü iyice büyütmüştü işleri. Harbi ibneydi ama sanmam birşey yapacaklarını. Devlet öyle bilgi sahibi olanları içeri atacak deil ya gülerim ancak. Bundan sonra devlet himayesinde çalışır artis :D

Saçmalama :D 2 credi cartı hackledi diye devlet işe mi alır :D ki öle manyaklar varki adam ssknin sistemine fln girip milletin bilgileri ile oynayıp hayatlarını karartıyor.
    adam yakalndıysa hapishanede fahişe yaparlar onu.

"
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MinervaL
    MinervaL's avatar
    Erkek

Andrei bunu yazdı:

SpoofU bunu yazdı:
    Allah sabırmı verisn agd_scorp abine? milletin parasını çalan adama yüce Allah tan sabır mı diliyorsun?

O milletin parasını felan calmadı !

Zone-h.org gir bak,onun sucu NASA'yı ve Google & Facebook farklı ülke domainlerini hacklemek,tamamını okumadan yorum yapmayın 

senin bu saygıdeğer abin googlenin facebookun farklı ülke domainlerini neden hekliyomuş

Konumu silenlere inat kürdüm
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    t4cs1zkr4L
    t4cs1zkr4L's avatar
    Erkek

MinervaL bunu yazdı:

Andrei bunu yazdı:

SpoofU bunu yazdı:
    Allah sabırmı verisn agd_scorp abine? milletin parasını çalan adama yüce Allah tan sabır mı diliyorsun?

O milletin parasını felan calmadı !

Zone-h.org gir bak,onun sucu NASA'yı ve Google & Facebook farklı ülke domainlerini hacklemek,tamamını okumadan yorum yapmayın

senin bu saygıdeğer abin googlenin facebookun farklı ülke domainlerini neden hekliyomuş

canı sıkılmış demiş ki biri tbt ye konu açsın minerval da gelsin beni sorgulasın demiştir o yüzden.

hackler kardeşim bu seni ilgilendirir mi? ego,tatmin,güç gösterisi,birilerini g*t etme hackler yani bunun açıklamasını sana yapma zorunlulugu yokki.

isteyen istedigini yapar.Bunu ne sorgulayabilirsin nede karışabilirsin ve işin tam içine girmeden kimse bilip bilmeden yorum yapmasın bu konuda.Kardeşimizin en yakın zamanda tekrar aramıza dönmesi umuduyla.Dualarımız eksik etmeyelim.(Agd_Scorp bu sanalda cc işine girmeyecek olan harbi adamların önünde gelen bir kişidir.Kimse unutmasın)

"Gel Babana" - TG
Toplam Hit: 3932 Toplam Mesaj: 19