Grup Seyran Mp3
-

Bingöl zazacasıyla söylüyorlar süper parçalar var cano parçası hit parçamdır
-
12 dakika mı ne bu parça son 4 dakikası falan daha bi güzel :)
edit: bahsettiğim cano parçası işte -
üstat bir kaç parça var içinde ondan uzun
-
PKK propagandası yapıp,örgüt elemanlarına şehit diyen bir gruptur.Hepsinin amına koyim.
Ayrıca da Zazaca değil Kürtçe söylüyorlar.Elbistan yöresi Kürtçesi. -
bingöl zazacası propaganda yapmayalım
edit: ben öyle bir şeyde duymadım varsa kaynağını göster koy ortaya görelim bol keseden sallamasyon yapmayalım şarkılarında pkk ile ilgili bişide yok.
-
x-files bunu yazdı:
-----------------------------
edit: ben öyle bir şeyde duymadım varsa kaynağını göster koy ortaya görelim bol keseden sallamasyon yapmayalım şarkılarında pkk ile ilgili bişide yok.
Ne sallamasyonu birader? Ben kendim Kürt'üm zaten,konuştuğum dili mi bilmeyeceğim?.Adamlar burda her sene en az 3 tane konser verirler.
http://www.izlesene.com/video/muzik-grup-seyran-bese-axlo-hasan/1038090
Al sana delil.Sözde Elbistan bölge sorumlusu Hasan Vural'a şehit diyorlar bu parçada. -
valla bunu bilmiyordum işte
-
Sencer bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
Ne sallamasyonu birader? Ben kendim Kürt'üm zaten,konuştuğum dili mi bilmeyeceğim?.Adamlar burda her sene en az 3 tane konser verirler.
Al sana delil.Sözde Elbistan bölge sorumlusu Hasan Vural'a şehit diyorlar bu parçada.
bir araştırayım ben bunu sen tam çevirisini yapabilirmisin. -
x-files bunu yazdı:
Sencer bunu yazdı:
x-files bunu yazdı:
Al sana delil.Sözde Elbistan bölge sorumlusu Hasan Vural'a şehit diyorlar bu parçada.
bir araştırayım ben bunu sen tam çevirisini yapabilirmisin.
En başta Bese(Yeter) isimli şarkı çalıyor.Sonradan Hasan şarkısıyla devam ediyor.Şu an müsait değilim,tam çevirisini yapabilirim fakat zamanım yok.Nakarata yakın kısımlarda adını verdi,kanını verdi,erkekler gibi diyorlar.Yarına unutmazsam tamamını çevirir buraya koyarım. -
evet elbistan pazarcık malatya kürtçesi ile söylüyorlar her ne kadar çok güzel şarkılarıda olsa kendi röportajlarında pazarcıktaki bilmem ne pkk bişeysine hak verdiklerini söylüyorlar.. cano parçası güzel hakkaten.. kako hüseyin felan..ama pkklılar işte
-
Ah Hasan , Vah Hasan
Sen Elbistan'ın Gülü Hasan
Engizek senin mekanındı
Senden nasıl korkmuştu düşman
Vural Vural dediler Hasan Vural dediler
Bu uğurda canını verdi,adını verdi erkekler gibi.
Vural Vural dediler Hasan Vural dediler
Bu uğurda canını verdi,adını verdi erkekler gibi.
Ah Hasan , Vah Hasan
Sen Elbistan'ın Gülü Hasan
Engizek senin mekanındı
Senden nasıl korkmuştu düşman
Elbistan'dan bir ses geldi
Hasan şehit oldu dediler
Ağlama ana,ağlama Engizek
Hasan Vural ... (burayı anlayamadım uyku sersemliği fakat Hasan Vurallar çoktur bizde falan gibi bi' şey söylüyorlar sanırım.)
Bese(Yeter)'yi çevirmedim.Ax lo Hasan parçası sadece.