Grup Yorum - 200 Bin Kişilik Ücretsiz Halk Konseri

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

Grup Yorum 12 Haziran'da Çeyrek asırlık örgütlü sanat serüvenini İnönü Stadyumunda gerçekleştirdiği 55 Bin Kişilik konser ile taçlandırmıştı..

Kurulduğu günden bu yana sayısız baskıya,sansüre maruz kalan Love Story dahi çalsa televizyon kanallarında yayınlanmayacak olan fakat tüm bunlara rağmen albümleri milyonlar satan Grup Yorum bu sefer de Kızıldere'den Bu Güne Tam Bağımsız Türkiye şiyarıyla 200 bin kişilik ücretsiz halk konseri hedefiyle "Bir Kar Makinesi" olarak yolunda ilerliyor..Ayrıntılar aşağıdaki gibidir yer ve gün net olmakla birlikte saati ilerleyen günlerde açıklanacaktır.

Tarih:17 Nisan Pazar
    Yer:Bakırköy E-5 Yanı,Cumartesi Pazarı Alanı
    Konser Ücretsizdir..

etkinliğin feysbuk sayfası :  http://www.facebook.com/event.php?eid=202572779770196

le le le sakine
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    bir kaç gün önce haberim oldu. Istanbul'da olsaydım giderdim.. :) gidecek arkadaşlara iyi eğlenceler :) benim için de slogan atın :D

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    diamonique
    diamonique's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

Her ne kadar ideolojileri ilgimi çekmese de şarkılarını seviyorum. Filistin günlüğü vs.

Reecep Tayyip'in Askerleriyiz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gumusservi
    gumusservi's avatar
    Dişi

diamonique bunu yazdı:
    -----------------------------

Her ne kadar ideolojileri ilgimi çekmese de şarkılarını seviyorum. Filistin günlüğü vs.

aynen..gitmek isterdim.. herşey de istanbulda oluyor zaten.. :))

Çok fotojenik bir "acı" çekiyorum. G ü l ü m s e . . .
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

gumusservi bunu yazdı:

diamonique bunu yazdı:

aynen..gitmek isterdim.. herşey de istanbulda oluyor zaten.. :))

Ülkücü, nizamcı, komünist, şeriatçı bütün grupların şarkılarını ezbere bilirim; bunlar arasında müzik kalitesi olarak epeyce iyi olan ve diğerleri arasından sıyrılan sadece grup yorum'dur. 60-70-80 Dönemi devrimci marşları ve müziklerini iyi yorumlamış, türkü tarzı çalışmalarını da batı müziği enstrümanlarını çok iyi kullanarak zenginleştirmiştir, solistleri de diğer gruplara göre daha sağlamdır. En iyi kasetleri 96 ölüm oruçlarına destek maksadıyla çıkardıkları Marşlarımız kasetidir. DHKPC terör örgütüne maddi manevi destek amacıyla kurulmuştur. Sevdiğim şarkıları "kuşatma", "uğurlama", "sibel yalçın destanı", "nurhak" olup en iyi yorumladıkları parçanın "haziranda ölmek zor" adlı nazim hikmet şiiri olduğunu düşünüyorum.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Twitter
    Twitter's avatar
    Erkek

ahhh ahhh keşke gidebilseydim . çocukluğumdan beri dinliyorum grup yorumu benim için yeri ayrıdır. bizim yerimizede gidenler keyfini çıkarsın

Part Time Engineer, Full Time Dreamer ..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    RETRET
    RETRET's avatar
    Erkek

http://www.youtube.com/watch?v=Bn7QMjfqZi8 

Bu kadar anlatıldı bir numune vermeden olmaz.

ulan hepiniz yaşlanmışlınız size inat ben yaşlanmayacam saç da ektirecem pilates de yapacam, götümü yiyin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    cuneyd
    cuneyd's avatar
    Erkek
    Sibel yalçın destanı'nı ne vakit dinlesem devrimci duygularım cok fena kabarır. Bir keresinde gece dinledikten sonra sokaga cikip 'yasasin devrim ! ' dememek icin kendimi zor tutmustum.. :)

Siz cebit"e gidin Tayyip sizi yakalicak :B adama o kadar laf sölediniz,küfrettiniz :P sizi tahribat.com t-shirtleri ile yakalicak,böle kıcınıza kıcınıza sopaylan vuracak :B Tayyip sizi ağaca vurduracak :B sonra da cemil cicek"e vericek :B / yeah Cemil cicekkk :B
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    umit
    umit's avatar
    Erkek

görmeyenler için up

le le le sakine
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    zeyrekli
    zeyrekli's avatar
    Erkek

Ah! ah! 95 lere kadar böyle bir şey asla olamazdı gidenleri bile tutuklarlardı ama en azından o zaman umut vardı. Şimdi olanca serbest ama keşke olmasaydı zira şimdi umut neredeyse kalmadı hangisi daha iyi kestiremedim yav??

Bilmem kaç bin (artık bilmiyorum) özgün makale referansı ile makale yazarlığı.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    kvasir
    kvasir's avatar
    Erkek

zeyrekli bunu yazdı:

Ah! ah! 95 lere kadar böyle bir şey asla olamazdı gidenleri bile tutuklarlardı ama en azından o zaman umut vardı. Şimdi olanca serbest ama keşke olmasaydı zira şimdi umut neredeyse kalmadı hangisi daha iyi kestiremedim yav??

rakamda katliam sezdim ?

Toplam Hit: 2409 Toplam Mesaj: 14