GSM Hat Devir
-
caglar99 bunu yazdı
https://www.turkcell.com.tr/destek/hattiniz/abonelik-islemleri/devir-icin-hangi-vergiler-ve-ucretler-odenir
Burada herşey yazıyor.
beni çetçipiti yanılttı. 1086tl bayılcaz mecbur. hiçmi indirim yok dedim biz almıyozki btk gidiyor dedi. Bu kadar para btk gidiyorsa btk bu manyler karşılığında hizmet olarak nasıl para çokomel ilişkisi kuruyor. Meraktan soruyorum
-
ne saçma yeni sim kart almıyoruz yeni numara almıyoruz herşey aynı sistemde sahip bilgisi değişecek altı üstü boşa para. Bizim de bu yaza plan öyleydi. Sırf yaza yapılacak diye faturalıdan çıkarttık hattı taahhüt yapmadık.
-
FiL3MAN bunu yazdı
ne saçma yeni sim kart almıyoruz yeni numara almıyoruz herşey aynı sistemde sahip bilgisi değişecek altı üstü boşa para. Bizim de bu yaza plan öyleydi. Sırf yaza yapılacak diye faturalıdan çıkarttık hattı taahhüt yapmadık.
cimerden btk 'yı btk'ya şikayet etsek çözüm olur mu acaba ? Yeni hattım yok bişe yok neden vergi ödüyorum veya tüketici hakem heyetine vs vs
-
HanDSomE bunu yazdıFiL3MAN bunu yazdı
cimerden btk 'yı btk'ya şikayet etsek çözüm olur mu acaba ? Yeni hattım yok bişe yok neden vergi ödüyorum veya tüketici hakem heyetine vs vs
Olmaz. Vergilerin saçmalığından başlarsak kaç sayfa saçma vergi çıkar :D
-
Yeni konu açmayayım, ben de ikinci hattı almak istiyorum, ne önerirsiniz, muhtemelen ikinci hattı kullanmayacağım bile sadece SMS almak için lazım, belki internet için de kullanabilirim.
-
gsm hatlarında devir diye birşey yoktur.
devir denilen şey gsm hattının o an kapatılıp hemen yeni hat olarak tekrar açılmasıdır
normalde 1 yılda hat tekrar havuza düşerken devir yaparken hemen düşer normal hat kapatıp sıfır yeni hat almak gibi düşünün. siz aslında sıfır gsm hattı alıyorsunuz diğer bir anlamda.
numara hangi operatöre ait ise o operatörde devir yapabilirsiniz örnek 532 li hattı vodafone a taşıdım orda devir yapmak istiyorum derseniz yapamazsınız.
btk ya tüketici hakem heyetine şikayet edecek olan varsa 2.5 litre cola 60 tl olmuş onu da şikayet etsin sistemi kuran btk zaten kimi kime şilayet ediyon ;)
ayrıca yeni hat satışlarında tüm para vergi olarak devlete gitmektedir yeni faturalı hat aslında bedavadır hatta operatör sim kart ve aktivasyon ile bayi primini kendi cebinden öder siz paket ücreti ödemeye başladıkça kâr etmeye başlar sıfır hat aldım çok pahalı yok 800 tl yok 900 tl işte onlar hep vergi.
PanxeR tarafından 13/Haz/25 23:22 tarihinde düzenlenmiştir