GSS Prim Borcu Ne ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Pikacu
    Pikacu's avatar
    Erkek

Bir ara benimde başıma geldi. Önce borcu yoktur yazıyordu. Sonra girdim, baktım borç kitlemisler. Şimdi de bakmaya çekiniyorum. 

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    do_som
    do_som's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

teşekkür ederim bilgilendirmeye calısan herkese 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı

Ben de aylık 53 tl olan sağlık şeysini ekim ayından beri yapıyorum.  O zamandan beri hastaneye gitmedim. 3-4 aylık o borcu her türlü benden alacaklarını söyledi birileri. Borç silinmiyormuş. 

Sağlık hizmeti almadığım ayların parasını niye ödüyorum anlamıyorum aq

Yeni yılla beraber 60 tl oldu o müdür,, benim 366 tl borcum var, şimdiye kadar sağlık sorunları nedeniyle hastaneye gitmem gerektiğinden 1700 tl prim ödedim, bunu bi aylık operatör tarife ücreti, elektrik su doğalgaz faturası gibi görüp ödemeniz lazım yoksa hayattan bezdirir mk şeyi

HATTA hastaneye gittiğinizde doktor asistanının - sağlık güvencenizi göremiyoruz malesef diyip sizi muayene etmeden yolladıkları anda içeri giren suriyeliyi beleşe muayene ettiklerini görürseniz vatan haini olasınız gelir,,,, 

piiiranha9242 tarafından 17/Oca/18 22:28 tarihinde düzenlenmiştir

..Morali hep bozuk olan insan..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KotomineKirei
    KotomineKirei's avatar
    Erkek
    piiiranha9242 bunu yazdı
    KotomineKirei bunu yazdı

Ben de aylık 53 tl olan sağlık şeysini ekim ayından beri yapıyorum.  O zamandan beri hastaneye gitmedim. 3-4 aylık o borcu her türlü benden alacaklarını söyledi birileri. Borç silinmiyormuş. 

Yeni yılla beraber 60 tl oldu o müdür,, benim 366 tl borcum var, şimdiye kadar sağlık sorunları nedeniyle hastaneye gitmem gerektiğinden 1700 tl prim ödedim, bunu bi aylık operatör tarife ücreti, elektrik su doğalgaz faturası gibi görüp ödemeniz lazım yoksa hayattan bezdirir mk şeyi

HATTA hastaneye gittiğinizde doktor asistanının - sağlık güvencenizi göremiyoruz malesef diyip sizi muayene etmeden yolladıkları anda içeri giren suriyeliyi beleşe muayene ettiklerini görürseniz vatan haini olasınız gelir,,,, 

sağol hocam uyarın için. bu ay ödeyeyim de öyle boktan bir sistem ki bankaya otomatik ödeme veremiyoruz. illa ptt'ye gidip 1-2 saat kuyruk bekliyorum. 2 sefer öyle döndüm, baktım olacak gibi değil çıktım. 

They were crying when their sons left. God is wearing black. He's gone so far to find no hope, He's never coming back. They were crying when their sons left. All young men must go. He's come so far to find the truth, He's never going home.
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Noyan
    Noyan's avatar
    Erkek

Kim icat ettiyse makatını fil siksin..

Akıllı insan her düşündüğünü söylemez ama her söylediğini düşünür.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    KotomineKirei bunu yazdı
    piiiranha9242 bunu yazdı
    KotomineKirei bunu yazdı

sağol hocam uyarın için. bu ay ödeyeyim de öyle boktan bir sistem ki bankaya otomatik ödeme veremiyoruz. illa ptt'ye gidip 1-2 saat kuyruk bekliyorum. 2 sefer öyle döndüm, baktım olacak gibi değil çıktım. 

online tahsilat gss yaz google'a çıkan e devlet üzerinden gir öde.

ne gerek var ptt de beklemeye ödemeye :D Bankaya otamatik vermesen bile vergiler adı altına ödeybeiliyorsun.

https://www.google.com.tr/search?q=gss+online+tahsilat&rlz=1C1HLDY_trDE709DE709&oq=gss+online+tahsilat&aqs=chrome..69i57.2056j0j1&sourceid=chrome&ie=UTF-8 

rapidhacker550 tarafından 18/Oca/18 03:12 tarihinde düzenlenmiştir

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
Toplam Hit: 2169 Toplam Mesaj: 17
gss prim borcu ne ?