folder Tahribat.com Forumları
linefolder Genel
linefolder GSS Yi Ödemeden Devlet Hastahanesi Bakar Mı?

GSS Yi Ödemeden Devlet Hastahanesi Bakar Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mobydick64
    mobydick64's avatar
    Erkek

suriye li kimliği al bedava bakınırsın

ne mektup geliyor ne haber senden,söyle de bileyim bıktın mı benden,her akşam güneşin battığı yerden,gözlerin doğuyor gecelerime......
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ~$
    ComputerWolf
    ComputerWolf's avatar
    Üstün Hizmet Madalyası
    Erkek

Allahsizlar banada 1000 lira civari borc cikardilar her ay biniyor. Odemeyi de dusunmuyorum. Secim donemi kesin af gelir :)

Bir ara kan testi icin acilden giris yaptim, test yaptirdim. 44TL acil tedavi masrafi diye GSS borcunun uzerine eklemisler.

Bence borcu odemeyin kesin af gelir.

Hep denedin. Hep yenildin. Olsun yine dene , yine yenil ama daha iyi yenil !
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sharp
    Sharp's avatar
    Erkek

Kurum bilgi işlem sistemi tarafından prim ödeme gün sayısı veya prim borcu bulunması nedeniyle hasta takip numarası/provizyon verilmemesi halinde sağlık hizmeti sunucularınca kişinin müracaatının, aşağıda belirtilen istisnai haller nedeniyle yapılıp yapılmadığı değerlendirilecektir. Müracaat aşağıda sayılan istisnai nedenlerle yapılmış ise sadece söz konusu müracaat nedeni ile ilgili sağlık hizmeti bedelleri faturalandırılabilecektir.

1)          Acil hal (*),

2)          İş kazası ile meslek hastalığı hali,

3)          Trafik kazası,

4)          Bildirimi zorunlu bulaşıcı hastalık,

5)          Kişiye yönelik koruyucu sağlık hizmeti,

6)          Analık hali (**),

7)          Afet ve savaş ile grev ve lokavt hali,

8)          18 yaş altı çocuklar,

9)          Tıbben başkasının bakımına muhtaç kişiler (***),

c) 5510 sayılı Kanuna göre genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi sayılmaması nedeniyle hasta takip numarası/provizyon alınamaması ancak kişinin müracaatının trafik kazası nedeniyle yapılmış olması halinde sadece söz konusu müracaat nedeni ile ilgili sağlık hizmeti bedelleri faturalandırılabilecektir.

ç) 5510 sayılı Kanuna göre genel sağlık sigortalısı veya bakmakla yükümlü olunan kişi sayılmaması nedeniyle hasta takip numarası/provizyon alınamayan kişilerin acil servis müracaatlarına ilişkin işlemler, acil sağlık hizmetlerinin sunumuna ilişkin Başbakanlık Genelgeleri doğrultusunda yürütülecektir

(*) Acil hal; ani gelişen hastalık, kaza, yaralanma ve benzeri durumlarda olayın meydana gelmesini takip eden ilk 24 saat içinde tıbbi müdahale gerektiren durumlar ile ivedilikle tıbbi müdahale yapılmadığı veya başka bir sağlık kuruluşuna nakli halinde hayatın ve/veya sağlık bütünlüğünün kaybedilme riskinin doğacağı kabul edilen durumlardır. Bu nedenle sağlanan sağlık hizmetleri acil sağlık hizmeti olarak kabul edilir.

bunlardan herhangi birine giriyosan sigortasız muayene olabilirsin hocam

www.yesilgrow.com - Growshop
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Amd-x
    Amd-x's avatar
    Erkek

amk benim emekli sandığı iken sağlık sigoratası nasıl oluyo böyle amk.

sikicem ya, vallahi lanet ettim parayı bulayım ülke değiştireceğim amk. mozambik kıyısında takılcam amk.

skseler ödemem hapis cıkarsınlar isterlerse.

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Kaan
    Kaan's avatar
    Erkek

Borc Id Borc Türü TC KIMLIK NO Son Odeme Tarihi Borc Detay Borc TutarÖdeme231888825GSS Borçlanma Prim Borcu03.12.2013

• Borçlu Dönem Sayısı, 23
    • Toplam Ana Borç Tutar, 1748.49
    • Toplam H. Faiz Tutar, 234.42

1982.91

Şaka gibi Arkadaş :D

Ama sikimde mi? Tabi ki değil.

Kaan tarafından 03/Ara/13 21:24 tarihinde düzenlenmiştir
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adeleks
    adeleks's avatar
    Erkek

bu sabah hastaneye gittim öğrenci olduğunu kanıtla ya da 50 lira ücret verirsen öyle muayene olabilirsin dediler. her 3 ayda bir belge götürecekmişiz. her boku sistemden öğreniyorlar da öğrenci olduğumuzu niye göremiyor bunlar ?

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Puro Sever
    Mr_Dark
    Mr_Dark's avatar
    Erkek
    adeleks bunu yazdı

bu sabah hastaneye gittim öğrenci olduğunu kanıtla ya da 50 lira ücret verirsen öyle muayene olabilirsin dediler. her 3 ayda bir belge götürecekmişiz. her boku sistemden öğreniyorlar da öğrenci olduğumuzu niye göremiyor bunlar ?

eylülün 30dan itibaren bir yıllık yapıyorlar 3 aydan 3 aya değil. Ödemeyin zaten sikerim herkes sigortalı olcak diyo yaşlılar farkında değilde benden para alıp beni sigortalı yapmalarına gerek yok.

!!!!
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    FOXXLY
    FOXXLY's avatar
    Erkek

gss yi hiç ödemedim ama gelir testi yaptırmıştım.

geçen hafta sağlık ocağına gittim muane oldum ilaç yazdı doktor. gittim eczaneye, eczacı senin hiç bi yere bağın yok dedi parayla sattı ilacı.

amk hem gss borcu giriyo (ödemesemde giriyo sonuçta), hemde bi sike yaramıyor. ben ilacı para ile aldıktan sonra ne manası kaldı gss nin ?

kelimeler albayım bazı anlamlara gelmiyor.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Meczup
    1049
    1049's avatar
    Homo

Borçlu ve güvencesiz de bakınabiliyorsun. Ben daha geçen bakındım hatta. 18 lira muayene parası 20 lira iğne parası 50 lira da ilaç parası diyince arkadaşın üstüne yeniden giriş yaptırdım toplam 18 lira verdim hepsine :D

dudaklarına değen yağmur bir parça rujundan çalar. dudaklarına değen yağmur bile, bir parça rujundan çalar. benim değemediğim o dudaklarına değen yağmur, bir parça rujundan çalar. // bi gün buralarda yeni bir ağaç yeşerecek ve biz gölgesinde mürekkepler tüketeceğiz //
Toplam Hit: 4765 Toplam Mesaj: 40