Gta 4 ? Oynatırmı
-
gta4 yapımcıları da oyunun kendileri için hüsran oldugunu söylediler... oyunun tam bir fiyasko oldugunu yamalar patchlar yayınlayarak gösterdi her sistemde kasıyordu :)
-
TheColtfire bunu yazdı:
-----------------------------
eselcuker bunu yazdı:
-----------------------------video ile ilgili olan ayarları minimum seviyeye getirrisen çok rahat oynarsın
amd 5000+
2 GB ram
Geforce 9400 512 128 Bit
bu makine ile çok rahat oynuyorum ama ayarları kısman gerekiyor özellikle çözünürlk en düşükte
kıstığım zaman zevk alamam die düşünürsen eğer düşünme yine oynanmaya değer öyle boktan olmuyor :D ben bizzat o şekilde bitirdim oyunu =)
----------------------------Şimdi benim pc nin video kartı biraz düşük bu yüzden oyunda donma felan olurmuş.
ayarlarıyla oynasam pc kasmazmı ?
kasıp kasmayacağını bilemem işlemci ve ram de çok önemli ayarlarını düşürmek çok rahatlatıyor özellikle de çözünürlüğü en alt seviyeye çek diğer ayarları da kıs oyunu yeniden başlat emin ol çok daha iyi bir performans alacaksın -
Cia bunu yazdı:
gta4 yapımcıları da oyunun kendileri için hüsran oldugunu söylediler... oyunun tam bir fiyasko oldugunu yamalar patchlar yayınlayarak gösterdi her sistemde kasıyordu :)
:D:D:D:D bencede fiyasko -
Cia bunu yazdı:
-----------------------------bu adrese girip gta4 bulup can you run ıt buttonuna tıklarsan karşına çıkacaktır
bu sıte gzlmıs hocammm saol eyw -
512 mb ekran kartı gerekiyor gta 4 için 256 ile 2 saniye aralıklarla hareket eder cisimler
-
Core2Quad Q6600
3 GB RAM
ATI Radeon HD 4850 IceQ 4 Turbo Ekran Kartı
Nasıl olur sizce ?
-
Favorim
İŞLEMCİ:Core i7 965EE
EKRAN KARTI:NVidiaGeForce GTX 285
ANAKART:Gigabyte GA-EX58-DS4
RAM:Corsair XMS3 6 GB (3 x 2 GB) DDR3-1600
HARDDİSK:Samsung 1TB 10,000 RPM
GÜÇ KAYNAĞI: FSB 750 W
OPTİK OKUYUCU:Lite-On DH-4O1S
SOGUTUCU:Thermalright Ultra 120 Extreme -
Kaldirmamasinin mumkunati yoktur, kesinlikle kaldirir. Laptop'un belirtimi gayet guzelmis, gule gule kullan.