GTA 4 Hakkında

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SweetyVolty
    SweetyVolty's avatar
    Homo

kısayola yada exe dosyasına sağ tıklayıp Grafik işlemciyle çalıştır sekmesinden yüksek performanslı olanı seçmen gerek, oyunda video ayarları var oraya girip ordaki memory ye bakabilirmisin birde kaç görünüyor orda?

Çok sıkılıyom
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

SweetyVolty bunu yazdı:
    -----------------------------

kısayola yada exe dosyasına sağ tıklayıp Grafik işlemciyle çalıştır sekmesinden yüksek performanslı olanı seçmen gerek, oyunda video ayarları var oraya girip ordaki memory ye bakabilirmisin birde kaç görünüyor orda?

herşeyi otomatik en düşük ayara çekmiş bide aşağıda 202/132 mb gibi bieş vardı. yanındada kırmızı renkte warning diye başlayan uzun bi yazı var ingilizce

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    enesshn18
    enesshn18's avatar
    Erkek

hocam yanlış crackten dolayı onların hepsi kırmızı yazı yeşil olması gerekiyordu hatırladığıma göre 

barmak bassak olurmu gadasını aldığım :D
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

enesshn18 bunu yazdı:

hocam yanlış crackten dolayı onların hepsi kırmızı yazı yeşil olması gerekiyordu hatırladığıma göre 

hallettim hocam ekran kartı driver güncelledim + win güncellemeler + başka crack buldum

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Disubev
    Disubev's avatar
    Erkek

Hiç Gta ya bulaşma sinirden başka bişey değil.Sistemimin iyi olmasına rağmen kasıyor.Bende internet cafede bitirdim hacım:D

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PanxeR
    PanxeR's avatar
    Erkek

Disubev bunu yazdı:

Hiç Gta ya bulaşma sinirden başka bişey değil.Sistemimin iyi olmasına rağmen kasıyor.Bende internet cafede bitirdim hacım:D

2.4 ghz lik laptop da full grafik hiç kasmadan bitirmiştim :)  ama düşük grafiklerde oynanmaması gereken bir oyun evet

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    adama
    adama's avatar
    Erkek

oyunda Kasma Yaratıyorsa oyun Geneli Patch Hataları YAda crack Sorunları Bıtmeyen Bır Oyun Bu zamanında cok Ugrasıp ne pc lerede denedım Bazılarında jilet gıbı Bazılarında Ise ne Yaptıysak duzelmedı fp cok yuksek Olması Lazım cokta test Yaptım Ama gtadan en Sonundan Vaz Gectım yenı Bır surumunu cıkardı duzelttıler dedım tekrar Nıyet ettım Kurdum duzelme VArdı donma falan yoktu Ati ekran Kartlarında sorun beli Başlı Var Ama nvidea asus sorunlar yaşanmıyor

Beleş wireless kahramanı.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

hoca crackın razor olduğundan eminmisin belki skidrow crack istiyordur.

veya sürüm uymuyordur (ama sürüm uymasa oyun bi ihtimal açılıyor ondada bu hatayı veriyordur)

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    HanDSomE
    HanDSomE's avatar
    Erkek

şu anda herşey hoş güzelde şu 5-10 saniyede bir donması beni deli ediyor. arabayla giderken veya normal giderken belli bir zamanda bir hafif kasılır gibi oluyor :S

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    SUPERBICO
    SUPERBICO's avatar
    Erkek

HanDsomE bunu yazdı:

Hocalar gta4 vardı elimde daha önceden. Neyse bilgisayarıma kurdum. Crack sorunu yaşadım bir kaç yerden farklı crackler denedim. Açtım. Arabayla ilerlerken görüntü yok yaklaştıkca binaları görüyorum. Crack ve yamalardan dolayımıdır.

Edit: Sistem özelliklerini yazmayı unutmuşum

İ7 2630Qm - 6mb cache 2.0 ghz turbo ile 2.9 çıkıyor

8 gb ddr3 1066 mhz ram

2 gb nvidia geforce gt540m (optimusluymuş)

Konfigürasyona bak amk OHA !!

Toplam Hit: 2449 Toplam Mesaj: 21