Gta 4 Kaldırırmı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Emrow
    Emrow's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

crack değiştirceksin.

Grafik sürücülerini update et.Physx ve DirectX güncelle.

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MrRankeR bunu yazdı:
    -----------------------------

win 7 64 bit işletim sistemi

AMD athlon(tm) II X4 620 Processor 2.6Ghz
    Gigabyte GA-MA74GM-S2H anakart
    4gb ddr2 800mhz ram
    NVIDIA GeForce 9600 GT 1 gb 256

bu sistemle sorunsuz oynadım 2 defa bitirdim.

senin sistemin bundan daha iyi ama ilk zamanlar ram hatası alıyordum çözünürlükle oynadım biraz sonra düzeldi

bence sende grafik ayarlarına bi bak altta zaten durum çubuğu var kalite seçimine bağlı olarak ne kadar ram kullanacağı falan gösteriyor ona falan dikkat et mutlaka çalışır.

edit: Ben şunuda uygulamıştım:

oyuna girdikten sonra ESC ye basın
    yukardaki menüden Game i seçin
    Son olarak Clip Capture ayarını Off a getirin

arkadaşım çok sağol cevapların için ama bide nasıl yapıcamı anlatırsan minnettar olurum nasıl oynarın ram ayarları ile

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MrRankeR
    MrRankeR's avatar
    Erkek

bak yapacağın işlem şu

oyunu normal bir şekilde başlat

oyuna girdikten sonra ESC ye bas
    yukardaki menüden Game i seç en sağdadır
    Son olarak Clip Capture ayarını Off a getir

off yaptıktan sonra bir önceki menüye dön ve Graphics e gir

burada video mode, view distance gibi ayarlar vardır, anlamıyorsan video mode haricindeki ayarları kurcalama illede kurcalıcaksanda orjinal halini not al :)

neyse video mode ayarlarını ekran kartının destekleyeceği şekilde değiştir senin için 1024x768 75 mhz uygun olur

bunu seçince altta resourche usage diye bir gösterge var o gösterge kırmızı olursa ekran kartında yetersizlik var demektir, yeşilse problem yoktur,

kırmızı ise daha düşük video ayarları yapman gerekir, video modeden bunu değiştirebilirsin kolay gelsin.

yinede anlışılmayan bişey olursa pmdende yardımcı olurum, ama bu yazdığım ayarlarla rahat bir şekilde oynatır.

Hayat; nefes aldıgımız anların toplamı degil nefesimizi kesen anların toplamıdır.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

MrRankeR bunu yazdı:

bak yapacağın işlem şu

oyunu normal bir şekilde başlat

oyuna girdikten sonra ESC ye bas
    yukardaki menüden Game i seç en sağdadır
    Son olarak Clip Capture ayarını Off a getir

off yaptıktan sonra bir önceki menüye dön ve Graphics e gir

burada video mode, view distance gibi ayarlar vardır, anlamıyorsan video mode haricindeki ayarları kurcalama illede kurcalıcaksanda orjinal halini not al :)

neyse video mode ayarlarını ekran kartının destekleyeceği şekilde değiştir senin için 1024x768 75 mhz uygun olur

bunu seçince altta resourche usage diye bir gösterge var o gösterge kırmızı olursa ekran kartında yetersizlik var demektir, yeşilse problem yoktur,

kırmızı ise daha düşük video ayarları yapman gerekir, video modeden bunu değiştirebilirsin kolay gelsin.

yinede anlışılmayan bişey olursa pmdende yardımcı olurum, ama bu yazdığım ayarlarla rahat bir şekilde oynatır.

çok sağol arkadşım da bide yükledikten sonra adamı taşırken ilk bölümde bi yerden sonra yol gözükmüyor sadece trafik aydınlatmaları gözüküyor neden acaba

SEVİŞİRKEN EN ZEVKLİ OLAN ŞEY.. tamam, dikkatinizi çektim. ne kadar meraklısınız böyle şeylere terbiyesizliğin lüzumu yok yani :D (, sessizce öldürüyor.)
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

hocam o bilgisayarda kaldırmazsa  artık hangi bilgisayar kaldırır düşünmek gerek tabiki kaldırır :D kaldırma kuvveti yüksektir emin ol :):)

🥒
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tahref156 bunu yazdı:

hocam o bilgisayarda kaldırmazsa  artık hangi bilgisayar kaldırır düşünmek gerek tabiki kaldırır :D kaldırma kuvveti yüksektir emin ol :):)

SAĞOL ARKADAŞIM AMA Bİ OYNAYAMADIM VALLA

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tahref156
    tahref156's avatar
    Erkek

hocam oyunların grafik kart ayarlarıda vardır biraz uğraş googleden forumlara bak vardır elbet seninle aynı sorunu olan.

🥒
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    YasamaK
    YasamaK's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

tahref156 bunu yazdı:

hocam oyunların grafik kart ayarlarıda vardır biraz uğraş googleden forumlara bak vardır elbet seninle aynı sorunu olan.

CRYSİS DE OYNAYAMIYORUM YA AMA ONUN NEDENİ SANIRIM 64 BİT OLMASINDAN İŞLETİM SİSTEMİMİN

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    DaSpOnGe
    DaSpOnGe's avatar
    Erkek

şuan deli oldum oyun yüzünden i7 / 4 gb ram / 1gb nvidia geforce 335m ekran kartım var lowdada kasıyo highdada highda o dediğniz yer kırmızı değil yeşil ama kasıyo oyun nedenini bilen varmıdır?

You think you've travelled far and never seen the stars :)))
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    7-19
    7-19's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

physx yukle

la liberte ne meurt jamais.
Toplam Hit: 5813 Toplam Mesaj: 33