GTA 4 Oyununda 2. Ekran Kartımı Seçemiyorum
-
SeRDaR bunu yazdı
olmadı hoca o da olmadı nedense
Not: gta 4 den kaynaklanıyor max payne 3 oynuyorum sıkıntı yokBingo.Gta 4'den kaynaklanıyor haci yapmadığım şey kalmadı benim bende kartla açamamıştım.
-
şu olaya hala bir çözüm bulamadım
-
o sorunun cozumu oyuna yaptigin bir patchden.kaynaklaniyor .
ben de yasamistim tesadufen baska bir patch kurunca duzeldi.
sen de oyle yap ya baska patchler dene ya da original edition kur.
-
1.0.7 patch yüklü en sonra patch bu değilmiydi
-
http://www.tahribat.com/Dokuman-Nvidia-Optimus-Teknolojisi-Probleminin-Cozulmesi-414/
Şu var ama konuyla alakalı mı bilmiyorum.
-
bunu denedim zamanında olmadı hıocalar ne denediysem olmadı ne patch ne uyumluluk mod veya başka bir şey
entegre inter ekran kartını görüyor nvidia yı tanımıyor sorun bu -
SeRDaR bunu yazdı
hiç patch yükleme
-
salihgs bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
hiç patch yükleme
patchsiz crackli setup bulamadım
patchler oyun hatalarını gideriyor patchsiz güzel olmaz ki -
SeRDaR bunu yazdıEkerci bunu yazdı
hocam otomatik olarakta geçebilirsin yani aslında manuel.birincil kart intelken onu nvdia yapiorsun intel hiç çalışmıor sadece nvidia çalışıo
doğruda bu sefer çok fazla gç tüketimi olacak öyle yapınca da bir oyun için gerek yok san andreas ya da 5 i oynayacağız ne yapıcaz
sorunun çözümü sana sunulmuş sende evet bu sorunu çözüyor demişsin ama bu seferde güç tüketimini bahane ettmişsin ???
-
Jubei bunu yazdıSeRDaR bunu yazdıEkerci bunu yazdı
hocam otomatik olarakta geçebilirsin yani aslında manuel.birincil kart intelken onu nvdia yapiorsun intel hiç çalışmıor sadece nvidia çalışıo
doğruda bu sefer çok fazla gç tüketimi olacak öyle yapınca da bir oyun için gerek yok san andreas ya da 5 i oynayacağız ne yapıcaz
sorunun çözümü sana sunulmuş sende evet bu sorunu çözüyor demişsin ama bu seferde güç tüketimini bahane ettmişsin ???
yok hoca oluyor yani o zaman nvdiadan açmaya çalışıyorda bu seferde açılırken directx hatası veriyor(yüklü olduğu halde) kapanıyor ayrıca pc nin tüm grafik ayarları allak bullak oldu