Oyunlar
GTA 4 Seculauncher: Failed To Start Application. [2000] Hatası ! [Çözüldü]
GTA 4 Seculauncher: Failed To Start Application. [2000] Hatası ! [Çözüldü]
-
Hocalar Format Atmadan önce elimde yüklediğim oyun sorunsuz sıkıntısız çalışıyordu format attıktan sonra D de kururluydu çalışmadı sildim tekrar yükledim oyun açılırken yine çalışmadı hata şu
Düzeltmek için denediğim Yöntemler:
oyunun silip tekrar kurdum
Visual C++ paketlerinin silip tekrar kurdum
Direcktx 11 i güncelledim
oyunun crackını de güncelledim
oyunun Yönetici olarark açtım
yok yok yine aynı sorunu yaşıyorum ne yapmama gerek? D de yüklü C ye yüklesem bir faydası olurmu acaba daha önceden D de çalışıyordu ama -
eksik bişeyler vardır mutlaka ... (Social Club, Game for windows live vs..) hepsini bi kontrol et tekrardan.
olmadı başka crack bulup dene.. ama en iyi çalışan crack Razor 1911 diye biliyorum
-
zaten razor 1911 kurulu oyunun kendi içinde bir paket halindeydi zaten oyunu aynı kurduğum şekilde çalıştıyırodum yani oyunda bir sıkıntı yok windowsda var bir nane ama çözemedim
-
%100 çözüm demiş arkadaş.. bi dene derim
http://gebertenoyun.blogspot.com/2013/06/gta-iv-seculauncher-failed-to-start.html -
hocam oyunu komple sil ama kırıntısı falan kalmasın bazen save dosyaları log sosyaları falan uninstallden silinmiyo. onları da elle sil. oyunu en baştan kur hiç crack yapma, oyunu açma, hiçbirşeye dokunmadan patch 1.0.7.0 i indir kur. o patchin crackini indir crackla .geçmiş olsun..
bu crack : https://hotfile.com/dl/156706312/76fbc4a/gta4-1.0.7.0-crack.rar.html
-
Yok hocalar olmuyor sinirden delireceğim yaa tek oynadığım oyun buydu
SeRDaR tarafından 16/Eki/13 12:01 tarihinde düzenlenmiştir -
bu sendeki GTA IV mü? yoksa Episodes from liberty city mi..
-
GTA IV hocam
ayrıca farklı sürücüye yükledim yine olmadı :( -
patchi yükledin mi ? googledan baktım herkes aynı çözümü uygulamış olmuş hocam iki farklı çözüm var
1- oyunu komple silip patch yüklüceksin, ona uygun crack yapıcaksın
2- denetim masasından değiştiri seçip modifiy yapıcaksın
bunları denedin olmadıysa "GTA IV Extreme RIP" versiyonunu indir komple patchli cracklı geliyor direk setup yap oyna. 4gb boyutu var..
-
BeyinAdam bunu yazdı
patchi yükledin mi ? googledan baktım herkes aynı çözümü uygulamış olmuş hocam iki farklı çözüm var
bunları denedin olmadıysa "GTA IV Extreme RIP" versiyonunu indir komple patchli cracklı geliyor direk setup yap oyna. 4gb boyutu var..
zaten bendekide extreme rip di hocam yani beni sinirlendiren olay daha önce sadece tıklayıp kururp direk oyuna girdiğim oaly şimdi neden böyle yapıyor
-
SeRDaR bunu yazdıBeyinAdam bunu yazdı
zaten bendekide extreme rip di hocam yani beni sinirlendiren olay daha önce sadece tıklayıp kururp direk oyuna girdiğim oaly şimdi neden böyle yapıyor
valla hocam hiç başıma gelmediği için ben de googledan bakıp yazıyorum kusura bakmazsın inşallah. bir de farklı bölüme yükle demişler onu da dene. c ye yüklüyse d ye yükle mesela