folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder Gta 5 Çatışmada Atıyor

Gta 5 Çatışmada Atıyor

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    nick6
    0x656e
    0x656e's avatar
    Homo
    rapidhacker550 bunu yazdı

Kurulsun deneyeceğim,

şİmdi oyunda arkadaşın pc de bölümleri geçioruz sıkıntı yok ama araba kullanırken 1-2 saniyelik takılmalar oluyor.

Şarj takılı yüksek performasnta 2gb ekran kartı var nvidia 840m 6 gb ram var niye oluyor ?

çözünürlükte 1024 de hatta.

Anlık kasılmalar genelde Vsync den dolayı olur eğer o half da falansa direk off yapın hocam :)

2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

aynı sorun bende de var. bilgisayarla bir alakası yok hocam oyundan kaynaklanıyor sanırsam halledersem yazarım buradan 

3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek

Çok komik ya :D anasını avradını sevdiğimin oyunu şimdi de yatı kovalarken o zenci çocukta takılı kalıyor :D Bug da kalmış oyun resmen arabayı takip edemiyorum.O çocugu gösteriyor bir süre sonra da misyon faliyet oluyor :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NoToLeRaNcE
    NoToLeRaNcE's avatar
    Erkek

Gta 6 cikacak siz daha gta 5 v25271 crack pesindesiniz :D

Asosyal hayatta yaşanan, Yasal bir masalım ..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    NoToLeRaNcE bunu yazdı

Gta 6 cikacak siz daha gta 5 v25271 crack pesindesiniz :D

maaş alsak keşke sizin gibi :D

T.C Anayasası Madde 26 : Herkes, düşünce ve kanaatlerini söz, yazı, resim veya başka yollarla tek başına veya toplu olarak açıklama ve yayma hakkına sahiptir. Bu hürriyet resmi makamların müdahalesi olmaksızın haber veya fikir almak ya da vermek serbestliğini de kapsar. Bu fıkra hükmü, radyo, televizyon, sinema veya benzeri yollarla yapılan yayımların izin sistemine bağlanmasına engel değildir.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    KarakartaL
    KarakartaL's avatar
    Erkek

oyunu silip yeniden kurdum. aşağıdaki linkteki update ve cracki kurdum. attığı yerde bu sefer atmadı. bakalım ileriki bölümlerde sıkıntı vermez umarım.

http://www.fullprogramlarindir.com/gta-5-crack-fix-v5-update-4-proper-350-1-3dm-indir.html

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    2021 Talihlisi
    Atakan
    Atakan's avatar
    Erkek

Ne çektin Be rapid du oyunlardan 

Çılgın şeyh Müritleri coşturuyor...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    rapidhacker550
    rapidhacker550's avatar
    Erkek
    Atakan bunu yazdı

Ne çektin Be rapid du oyunlardan 

Zamanım var bu aralar yoksa uğraşmam bile.1 sene sonra oynarım cracki çıkar düşüncesine sahibim.

Farcry3,4 battlefield 3 4 gibi oyunlarda olmuştu bu.

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek

benim pc de amd ati, son ekran kartı driverini kurdum update 5 ve crack yükledim ama hala arada sapıtıyo donuyo ekran çizgi çizgi oluyo falan 

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Jubei
    Jubei's avatar
    Erkek
    Jubei bunu yazdı

Müridler oyunda bir tane h simgesi var ama 3 adam ilede hiç bir şey olmuyor,görev falan yok,öyle boş boş dolaşıyorum 3 adam ile ?

Yahu oyunu oynayanlar bi yardım edin.

Toplam Hit: 3239 Toplam Mesaj: 29