Gta 5 Çatışmada Atıyor
-
rapidhacker550 bunu yazdı
Kurulsun deneyeceğim,
şİmdi oyunda arkadaşın pc de bölümleri geçioruz sıkıntı yok ama araba kullanırken 1-2 saniyelik takılmalar oluyor.
Şarj takılı yüksek performasnta 2gb ekran kartı var nvidia 840m 6 gb ram var niye oluyor ?
çözünürlükte 1024 de hatta.
Anlık kasılmalar genelde Vsync den dolayı olur eğer o half da falansa direk off yapın hocam :)
-
aynı sorun bende de var. bilgisayarla bir alakası yok hocam oyundan kaynaklanıyor sanırsam halledersem yazarım buradan
-
Çok komik ya :D anasını avradını sevdiğimin oyunu şimdi de yatı kovalarken o zenci çocukta takılı kalıyor :D Bug da kalmış oyun resmen arabayı takip edemiyorum.O çocugu gösteriyor bir süre sonra da misyon faliyet oluyor :D
-
Gta 6 cikacak siz daha gta 5 v25271 crack pesindesiniz :D
-
NoToLeRaNcE bunu yazdı
Gta 6 cikacak siz daha gta 5 v25271 crack pesindesiniz :D
maaş alsak keşke sizin gibi :D
-
oyunu silip yeniden kurdum. aşağıdaki linkteki update ve cracki kurdum. attığı yerde bu sefer atmadı. bakalım ileriki bölümlerde sıkıntı vermez umarım.
http://www.fullprogramlarindir.com/gta-5-crack-fix-v5-update-4-proper-350-1-3dm-indir.html
-
Ne çektin Be rapid du oyunlardan
-
Atakan bunu yazdı
Ne çektin Be rapid du oyunlardan
Zamanım var bu aralar yoksa uğraşmam bile.1 sene sonra oynarım cracki çıkar düşüncesine sahibim.
Farcry3,4 battlefield 3 4 gibi oyunlarda olmuştu bu.
-
benim pc de amd ati, son ekran kartı driverini kurdum update 5 ve crack yükledim ama hala arada sapıtıyo donuyo ekran çizgi çizgi oluyo falan
-
Jubei bunu yazdı
Müridler oyunda bir tane h simgesi var ama 3 adam ilede hiç bir şey olmuyor,görev falan yok,öyle boş boş dolaşıyorum 3 adam ile ?
Yahu oyunu oynayanlar bi yardım edin.