GTA 5 ’İ Düşük Sistemli PC’Lerde Çalıştırmanın Yöntemi!
-
gta sanı özlemişim kurayım
-
adam GTA 5 ’i Düşük Sistemli PC’lerde Çalıştırmanın Yöntemi
diye konu açmış gelen yorumlara bak :D hey allahım ya... tabi grafik kalitesi kötü olacak. ne bekliyordunuz ki ? -
MoLoToF bunu yazdı
deneyen var mı?
sen o elindeki pc ile kıçınıda yırtsan oynayamazsın gta 5 i :)
ben evde olmadığım zaman vereyim şifremi aç gir oyna o kadar heveslendiysen -
benim pentium 4 açarmı
-
Beyler oyunu açıyoruz arkadaşın pc de social club üyelik gerekiyor.
Sizde de oluyor mu bu ?
-
İşlemci Teknolojisi Core i3 İşlemci Hızı 1.7 GHz İşlemci Numarası 4005U RAM Kapasitesi 4 GB RAM Tipi DDR3 Ekran Kartı Markası NVIDIABilgi Ekran Kartı Hafızası 2 GB Ekran Kartı Chipseti GT840M bu makine oynatırmı oyunu?
-
SeRDaR bunu yazdıMoLoToF bunu yazdı
deneyen var mı?
sen o elindeki pc ile kıçınıda yırtsan oynayamazsın gta 5 i :)
ben evde olmadığım zaman vereyim şifremi aç gir oyna o kadar heveslendiysenbişey mi dedin abicim :D
-
SkynetX bunu yazdı
Hocam illa ki oynamaya oynarsın da, özellikler düşük olunca pek bir anlamı kalmıyor.
İşte bir dağ başına çıkıp, gece vakti şehri izlemek, tee uzaklardan uçan uçaklar, uzaklardan gelen motor sesleri, silah sesleri falan...
En başta kaplamalar bir acayip görünüyor.
sen çok kaptırmışın kendini hacı :D
"bir dağ başına çıkıp, gece vakti şehri izlemek, tee uzaklardan uçan uçaklar, uzaklardan gelen motor sesleri, silah sesleri falan..."
-
EnableTurk bunu yazdıSkynetX bunu yazdı
Hocam illa ki oynamaya oynarsın da, özellikler düşük olunca pek bir anlamı kalmıyor.
İşte bir dağ başına çıkıp, gece vakti şehri izlemek, tee uzaklardan uçan uçaklar, uzaklardan gelen motor sesleri, silah sesleri falan...
"bir dağ başına çıkıp, gece vakti şehri izlemek, tee uzaklardan uçan uçaklar, uzaklardan gelen motor sesleri, silah sesleri falan..."
Gerçeğini, bilgisayarı kapatıp gerçek dünyada yapılmasından yanayım. O zaman yorumları daha çok dinlerim hem de.
-
whoobay bunu yazdıEnableTurk bunu yazdıSkynetX bunu yazdı
Gerçeğini, bilgisayarı kapatıp gerçek dünyada yapılmasından yanayım. O zaman yorumları daha çok dinlerim hem de.
ben de gerçeğinden yanayım ama gel palandöken dağına çıkıp şehri seyir eyleyelim diyorum gelmiyor.