Gta 5 Türkçe Yama İle Oynayan Var Mı ?
-
Kreyzi bunu yazdı
redux ile oyuna girerken bazı ayarları seçiyorsuz sanırım. genelde other3 ve ultra3 diyorlar yarın deneme yapayım. şimdi kurulumu bitirip girdim ilk ekranda sanırım eksik işlem yaptım araba sürerken arada yollar kayboluyordu ^^
birde şu zamanı yavaşlatma zımbırtısı araba sürerken bi zencide mi çalışıyor ? micheal ile yaya haldeyken slow moda geçiyor araba sürerken geçmiyor.
aynen sadece o oğlanda vardı sanırım o, onun özelliğiydi. yükleme dosyalarını bir daha kontrol et hacı vardır eksik dosya vs.
-
online mod'a oyunun kendi dosyaları hariç 1 tane boş txt ekleyip girersen ban yeme riskin var. CSGO'da mesela bir sürü dosya ekliyoruz configdir carttır curttur ancak GTA V'de durumlar farklı. Save dosyanı dilediğin gibi değiştir ancak oyunun klasörüne ekstra birşeyler ekler yada çıkarırsan herşeye hazır ol :D
Onun dışında offline(hikaye) modunda istersen kend iyazdığım modları ekle istersen salak saçma şeyler ekle hiçbir sıkıntı olmaz. Bu bilgiyi farklı şekilde DH'de yazan adam bok yesin :D
-
Kreyzi bunu yazdı
redux ile oyuna girerken bazı ayarları seçiyorsuz sanırım. genelde other3 ve ultra3 diyorlar yarın deneme yapayım. şimdi kurulumu bitirip girdim ilk ekranda sanırım eksik işlem yaptım araba sürerken arada yollar kayboluyordu ^^
birde şu zamanı yavaşlatma zımbırtısı araba sürerken bi zencide mi çalışıyor ? micheal ile yaya haldeyken slow moda geçiyor araba sürerken geçmiyor.
diğer karakterlerle araba sürerken radyo menüsünü açarsan o şekilde de biraz yavaşlatabilirsin zamanı. franklin kadar değil ama yine de işe yarayabilir :D
isot99 tarafından 25/Nis/20 00:26 tarihinde düzenlenmiştir -
ben de 3 gündür çekiyorum torrenten gta 5 i yeni gtx1650 ile oynayıp bitirmek istiyordum mod tavsiyesi olan var mı? ya da modun olayı ne oluyor tam olarak ?
-
Konusu açılmışken, gerçek araba yaması var mı gta 5 için
-
GodKlaus bunu yazdı
online mod'a oyunun kendi dosyaları hariç 1 tane boş txt ekleyip girersen ban yeme riskin var. CSGO'da mesela bir sürü dosya ekliyoruz configdir carttır curttur ancak GTA V'de durumlar farklı. Save dosyanı dilediğin gibi değiştir ancak oyunun klasörüne ekstra birşeyler ekler yada çıkarırsan herşeye hazır ol :D
Onun dışında offline(hikaye) modunda istersen kend iyazdığım modları ekle istersen salak saçma şeyler ekle hiçbir sıkıntı olmaz. Bu bilgiyi farklı şekilde DH'de yazan adam bok yesin :D
anladım hocam zaten hikayeyi bitireyim online oynarsam komple kaldırıp baştan yükleme yaparım temiz olsun diye ^^
@deja-vu
abi son olarak ilk açılışta mod listesinden modu seçiyoruz atıyorum x modu seçtik bi efekt listesi çıkıyor. hepsini tek tek işaretlemek mi gerekiyor listeden ? toplu işaretle seçeneği yok tek tek 30 tane tik atmaya üşendim.