folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder GTA IV Araba Kayması

GTA IV Araba Kayması

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

Beyler GTA iv yükledim baaya bi ilerledim ama artık çileden çıktım. arabalar çok pis kayıyo forklift bile kayıyo başladım bende internette araştırmaya sonra buldum bi mod realistic driving mod diye bu arada gta iv sürümü 1.0.7.0 modun buna göre olan sürümünüde buldum ama ya ben yanlış yüklüyorum yada gerçekten işe yaramıyor bu mod . yani diyeceğim bu kaymaya herhangi bir çözüm bulan varmı mod olabilir vs sürüm 1.0.7.0

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

Herhalde tbt de gta oynayan bile yok :D

Retired UCI MTB Racer DÜ Faculty of Economics and Administrative Sciences Stock Management Coordinator
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Drift mod mu birşey diyodu arkadaş. Arabaların ayarları ile oynanmış diyordu. Bir düz gidemiyordun arabayla dumanlar çıka çıka sağa sola kayıyordu. Çözümünü sorayim.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

yok bu normal modsuz bendeki gta sadece patch var 1.0.7.0 nin onn dışında birşey yok hele bide spor arabalarda 2. vitese geçene kadar arabayı kaymadan oynatmak gerçekten zor 2. vitese geçene kadar o duvar benim o araba snn tabi 2. vitesten sonra manyak bi ani hızlamayla bi yere daha vuruon o derece :D

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Mylitta
    Mylitta's avatar
    Erkek
    Hocam oyunun "handling.dat" diye bir dosyası var(mış) onu değiştirecekmişsin. Orjinali ile.

Ayılıp bayılıp ayılıyoruz, bütün sokakları ayıkıyoruz
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

hocam ztn orjinali de ben setup dosyasındakini yedeklemiştim onu attım ama sonuç aynı :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

ben oynuyorumda böyle bir sorunla karşılaşmıyorum genelde bu tarz sorunlar moddan ve crack den kaynaklanıyor değiştirince düzeliyor bende ekran sallanması ve arabada kendi kendine gaza basma sorunu vardı yeni bir mod yükledin cracki de yeniledim düzeldi yapancı gta forumlarında arama yaparsan daha faydalı olacaktır

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    melodeath
    melodeath's avatar
    Erkek

3. kere bitiriyorum hiç bi problem yaşamadım nası kayıyo ya ? anormal bi şekildemi

Sticking feathers up your butt does not make you a chicken.
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Antikilller
    Antikilller's avatar
    Erkek

ya kayması çok anormal değil ama feci kayıyor yoldan çok çabuk çıkabiliyor el freni ile kayma nerdeyse imkansız kıç kırıo en sonundada duruo :D yada onn yerine dönüşlerde bayaa bi yavaşlıyorum arabaların dönüş açısı çok geniş olduğundan galiba bişeler var bu oyunda :D biri bana kendi handling.dat dosyasını upload edebilirmi common\data nın içinde veya sağlam bi 1.0.7.0 crackta olur deniyim

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

evet baya kayıyorlar deli ediyo ama alıştım artık :D

11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    ExcellencE
    ExcellencE's avatar
    Erkek

3 4 kere bitirdim ben o oyunu bi kayma olayına girmedim :\

Yapay zeka, zeka değildir.
Toplam Hit: 4637 Toplam Mesaj: 17