folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder GTA IV Kasma Problemi Sistem Gereksinimlerini Üstünde

GTA IV Kasma Problemi Sistem Gereksinimlerini Üstünde

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    PoLLBuLL
    PoLLBuLL's avatar
    Erkek
    CasTeaL bunu yazdı:
    -----------------------------

Hazır konusu açılmışken bende sorayım; Empire Total War indirdim, http://www.systemrequirementslab.com/cyri/  burdan test ettirdim geçerli not aldı hatta yeşil çubuk en sona dayandı, fakat oyuna girdiğimde çok kasıyor.

hocam oyunun ayar ekranını hatırlayamıyorum ama ekran kartı ayarlarında shader vs vardır.onları tek tek denedin mi?

You are a man of many colours. but i, motherfucker, am the rainbow
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

PoLLBuLL bunu yazdı:
    CasTeaL bunu yazdı:

Hazır konusu açılmışken bende sorayım; Empire Total War indirdim, http://www.systemrequirementslab.com/cyri/  burdan test ettirdim geçerli not aldı hatta yeşil çubuk en sona dayandı, fakat oyuna girdiğimde çok kasıyor.

hocam oyunun ayar ekranını hatırlayamıyorum ama ekran kartı ayarlarında shader vs vardır.onları tek tek denedin mi?

Bütün hepsini low yaptım yine kastı hocam.Zaten bir bölüm açılırken o loading kısmını geçmek için 10 dakika beklemekte cabasi.

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

bu kadar çektiğiniz çileye değermi alın bir fw'li xbox 360 kafanız rahat olsun.

4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GusFring
    GusFring's avatar
    Erkek

XpertVision bunu yazdı:

Haklısın hocam, ne kadar onların fiyatı önerebileceğin var mı ?

Bundan 2300 yıl kadar önce Çinli filozof Chuang Tzu, rüyasında bir kelebek olduğunu görmüş ve uyandıktan sonra şu soru üzerine düşünmüştü: Chuang Tzu kimliğimle, kendimi rüyamda bir kelebek olarak mı görmüş olduğumu, yoksa aslında şu anki kelebek kimliğimle kendimi rüyamda Chuang Tzu adlı bir adam olarak mı görmekte olduğumu nasıl ayırt edebilirim?
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    XpertVision
    XpertVision's avatar
    Erkek

CasTeaL bunu yazdı:

XpertVision bunu yazdı:

Haklısın hocam, ne kadar onların fiyatı önerebileceğin var mı ?

hocam kadıköy de istersen yerini tarif ederim gerçi çok basit yazıcıoğlundan az sağda ilerde kahraman elektronik var DH üyesiyim diyorsun sana sıfır fw'li arcade modelini(beyaz) 420 liraya nakit kredi kartına taksitle 450 liraya bırakıyor dilersen 2. gamepad(kol) alırsın yanına o da 70 lira yanında bedava 5-6 tane de oyun veriyor oyunlar da zaten 7.5 lira istersen evde kendin yazarsın ama ben bikere yazdım indirmesi felan zaten boş dvd si 5 lira çektiğin çileye değmez.

böyle gayet oyun oynarsın sorunsuz bir şekilde ancak cihazın daha az ses çıakrmasını istiyorsan ve oyunlarda loading kısımları biraz daha hızlı yüklemesini istiyorsan ayrıca hdd de alabilirsin onlar da 250 gb hdd 135 lira sanırım daha ucuzunu dh de 2. el 120 gb bulabilirsin 80 liraya (hiçbir fark yok hatta 2. el almak daha mantıklı çünkü orjinal oluyorlar, 250 gb lar orjinal olmayabiliiyor)

dilersen elite veya slim modellerini alabilirsin onların fiyatları da doğal olarak daha fazla ancak donanım olarak hiçbir farkları yok slim daha az kasar felan yok yani hepsi aynı oynatır.

Böyle hocam ek bilgiler için dhforum a bakmanı öneririm ben de ordan öğrendim herşeyi.

Toplam Hit: 3508 Toplam Mesaj: 16