GTA Oyuna Özendi Taksiciyi Öldürdü
-
kroo bunu yazdı:
-----------------------------mafia oynasa
crysis oynasa
counter strike
call of duty oynasa ne bok yerdi acaba :D
-----------------------------
:) bencede biz çıkıp balkona indiriyozmu milleti 4-6 la , bunlar herşeyin bkunu çıkarıyo.. elemanın bi deneside paso oyun oynamıştı knight tı galiba. sonra pc başında yığılıp kalmıştıya -
Grand Theft Auto IV'ü oynayan bir grup genç, oyundan edindikleri bilgiler ile bakın neler yaptı.
Milton, Georgia'da yaşayan bir grup genç toplam üç adet otomobili yaktı. Gençler, verdikleri ifadede Molotof kokteyli yapımını Grand Theft Auto IV'ten öğrendiklerini iddia ediyor.
Wsbtv.com haberine göre polis failleri yakaladı, zira gençler benzin ve kumaş gibi Molotof kokteyli yapımı için gerekli malzemeleri yerel bir süper marketten alırken güvenlik kamerası tarafından görüntülenmişlerdi.
hurriyet
......................................
buda yeni gta haberi ne oyunmuş yav biz ne zaman oynacaksak...
-
amk ne salak adamlar var ya..arkadaşların dediği gibi bunlara COD yada battlefield oynatcan.Ajan olurlar amk. iyi değerlendirsinler o cevherleri :) amk'mun malları ya :))
-
Osiris bunu yazdı:
Gtadan etkilendiyse oyun yapsin. Niye adam olduruyo ki?
-----------------------------cem yılmazdan esinlenme seziyorum ^|^
-
sahmaran bunu yazdı:
-----------------------------japonya da oyun oynamak dogal bir sey çok oynaniyormus kücügü büyügü oynuyor, cinayetlerin cogu orda olmasi gerekir ama öyle diil nedense
bayan onu bunu bırakın orda adamlar platformda oynuyorlar . ne bilem elinde kılıçla ormana dalıyorlar . model silahlarla dust 2 cs atıyorlar falan . ama gerçek hayatta samuray kılıcını alıp keserim diyip çıkmıyolar sokağa -
kroo bunu yazdı:
-----------------------------mafia oynasa
crysis oynasa
counter strike
call of duty oynasa ne bok yerdi acaba :D
onu geç singles falan oynasa demek ki sokakta tuttuğu hatunu .... -
Sehabe bunu yazdı:
-----------------------------Osiris bunu yazdı:
Gtadan etkilendiyse oyun yapsin. Niye adam olduruyo ki?
-----------------------------cem yılmazdan esinlenme seziyorum ^|^
Hea cok fazla izledim. Istemeden ole dusunuyordum.