Gta Sanandreas(İstek)
-
yaa ben bunları nasıl indiriyim şu hata vermeolayını halledemezmiyiz şuanda xp kullanıyorum:(
-
KingOfTheAngel bunu yazdı:
-----------------------------
yaa ben bunları nasıl indiriyim şu hata vermeolayını halledemezmiyiz şuanda xp kullanıyorum:(
-----------------------------sorun indirdiğin oyunda olabilir teorisiyle indirmen gerekebilir rip li oyunlarda hata verme olasılığı daha yüksek o yüzden full indir derim ben şu an bende yüklü ve sorunsuz açılıyor
-
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------KingOfTheAngel bunu yazdı:
-----------------------------sorun indirdiğin oyunda olabilir teorisiyle indirmen gerekebilir rip li oyunlarda hata verme olasılığı daha yüksek o yüzden full indir derim ben şu an bende yüklü ve sorunsuz açılıyor
sorunu çözdüm dosyayı program filesin içine kopyaladım ve açıldı:) bide ben mousenın vice citydeki gibi olmasını istiyorum bununki niye böyle tuhaf -
KingOfTheAngel bunu yazdı:
dreampark87 bunu yazdı:
-----------------------------KingOfTheAngel bunu yazdı:
sorunu çözdüm dosyayı program filesin içine kopyaladım ve açıldı:) bide ben mousenın vice citydeki gibi olmasını istiyorum bununki niye böyle tuhaf
-----------------------------mouse ayarlar bölümünden vertical seç sorunun düzelsin
-
nasıl 2 kısılık yapabılırım oyunu byler bılen war mı ??