GTA V # 2. Resmi Trailer.
-
Bu son oyunlar hep konsollara göre yapılıyor. konsolun kaldırabileceği grafik seviyesine geliyor en fazla, haliyle grafikler çok iyi olmuyor. aslında şimdiki bilgisayar teknolojisiyle inanılmaz ötesi grafikler yapılır. yeni konsolların gelmesi lazım yoksa grafikler daha yukarıya çıkmaz. yanılmıyorsamda valve yeni konsolları bekliyor. ps4 çıkınca ona göre motor yapıp en mükemmel grafikleri elde edicekler diye düşünüyorum.
-
şu oyunları konsol için yapmıyorlar mı uyuz oluyorum. amk bilgisayar kadar rahat bişey var mı oyun oynarken ya :!
-
vice city den sonra hiç oynamadım şu oyunu(= videoda güzel geldi ama pek sarmıyo bni nedense. splinter cell i beklemedeyim ben(= o zamana kadar bf3 te kasmaya devam(=
-
bu oyun bir efsane
-
valla oynanır be çıksın bakalım
-
HolyOne bunu yazdı
Çok sewenleri var ama oyunu hiç görmedim, araba yarışı tarzı bişeymi bu?
hacı sen bi elemanı yönlendiriyon oyunda.
görev yapıyon hırsızlık yapıyon adam öldürüyon otobüs uçak gemi helikopter jet bisiklet herşey kullanıyon. karı bile skiyon. yemek yiyon. çok yersen ksuuyon falan.
GTA San Andreas kraldır.
-
Küçükken oynardık GTA. Şimdide oynamak isterim hemde çooookkk. Ama pc bok gibi :) Kaldırmaz bu oyunu.
-
Bu sefer 6 parmaklı karı yok gibi. :D
-
Daha izlerken kastı :D Oyunu oynamak hayal benim bilgisayarımda :D :D
-
La valla canım çekti ya :( Hele bi de GTA 5 yani. Oyun gerçekten çok güzel ya. Hem araba sürebiliyorsun bi kaç kişi patakla çal çırp karı sik :D İstediğin hayatı önüne getiyor :) Gerçekten oynamak isterdim ama sikeyim pc yi işte ya :) Laptop da var onda oynanır bu oyun ama ondada oyunun adam gibi tadı çıkmıyor mk.