GTA V : Official Gameplay
-
böyle bir oyuna başlamaya insan korkar lan.
asosyal olur gerçek hayatı unutuverir insan.
-
film gibi olmus
-
ben hala III'de takılıyorum aq :/
o değil de bu gta'nın tahtını sallar (:
http://www.youtube.com/watch?v=FcMRkyoHKeA
-
http://www.youtube.com/watch?v=kPYgXvgS6Ww
hack muhabbeti falan var oyunda.. dehşet senaryo yazmış adamlar :)
Amd-x tarafından 09/Tem/13 18:22 tarihinde düzenlenmiştir -
Oyun her zaman ki gibi mükemmel ( Sanandreas hariç hepsi )
Grafiklere laf atmayın , Crysis de de grafik var ama COD zkiyor. Aynı durum burada gta nın grafikleri gayet yeterli tam da olması gerketiği gibi.
Tahtını sadece kendisi sallar :)
-
PanxeR bunu yazdı
Grafiklere laf atmayın , Crysis de de grafik var ama COD zkiyor. Aynı durum burada gta nın grafikleri gayet yeterli tam da olması gerketiği gibi.
10 yılda bir çıkarıyorlar zaten bırak da biraz beklentimiz olsun grafik açısından. Grafik atmosferi çok etkiliyor çünkü.
Watch dogs da yılın balonlarından olacak bence, gta serisiyle karşılaştırmayın boşuna.
-
Beyler sakin olun, daha izleyemedim videoyu ama bu büyük ihtimalle ps3 veya xbox ortamında oynanış videosu. Sonuçta konsollarda antialliassing, tesselation veya Af seçenekleri yok, ondan dolayı grafikler doğal olarak daha yavan gözüküyor. Hele bi pc versiyonu çıksın o zaman oynanış videolarını görün derim :D
-
Mükemmel.
-
RaAmLis bunu yazdıPanxeR bunu yazdı
10 yılda bir çıkarıyorlar zaten bırak da biraz beklentimiz olsun grafik açısından. Grafik atmosferi çok etkiliyor çünkü.
Watch dogs da yılın balonlarından olacak bence, gta serisiyle karşılaştırmayın boşuna.
Hocam zaten gelişimin farkında degilsen hiç oynama sen bu oyunları. sanandreastaki özgürlük ile gta 4 grafiğini ve kalitesini birleştirip adamlar kocaman harita yapmış daha ne olsun ? varsa daha iyisi oynarsın.
Call of duty, Gta , Süper mario , Tekken vb. oyunlarda olay grafik değil her zaman oyundan alınan keyiftir. Hiç birşeye değişilmez.
-
torpedo_XL bunu yazdı
Beyler sakin olun, daha izleyemedim videoyu ama bu büyük ihtimalle ps3 veya xbox ortamında oynanış videosu. Sonuçta konsollarda antialliassing, tesselation veya Af seçenekleri yok, ondan dolayı grafikler doğal olarak daha yavan gözüküyor. Hele bi pc versiyonu çıksın o zaman oynanış videolarını görün derim :D
kesin xboxtan port olucak yine ağzımıza alıcaz amk.
-
Holyzone bunu yazdı
umarım PS3'e çıkar :|
Ps3 2017'ye kadar rahat devam edecek hocam. Merak etme.