GTA V(Beş) Türkçe Yaması Yayınlandı!
-
çok basit bir ingilizcesi var dırekt olarak anlasılıyor konusmalarından bıle anlamadıgınız yerı acın bakın netten ıngılızcenız de gelısır hem ben ındırmenız taraftarı degılım . zaten oyunu bıtırdı herkes online kasıyoruz
-
GusFring bunu yazdı
indirip okurum madem, oyununu oynayamıyoruz
muhahaha ağzına sağlık hocam, wala ben de öyle yapayım bare hiç aklıma gelmemişti :D oynayamıyoruz bari okuyalım ne olmuş ne bitmiş ? muhahah
-
Beyler gta 5 i en ucuz nereden satın alabilirim şuan online oynamak istiyorum sıkıldım
Bana en ucuz alabileceğim yer söyleyebilir misiniz ?
-
SeRDaR bunu yazdı
Beyler gta 5 i en ucuz nereden satın alabilirim şuan online oynamak istiyorum sıkıldım
Oyun ilk çıktığı zaman olsa nuuvem den 90 tl ye falan alınabiliyordu (2 arkadaşa aldık) ama artık oradaki stoklar tükendi, var olan da region locked.
Ondan dolayı şu anda en ucuz şeçenek 120tl ye g2a da
https://www.g2a.com/grand-theft-auto-v-cd-key-global.html
-
torpedo_XL bunu yazdıSeRDaR bunu yazdı
Oyun ilk çıktığı zaman olsa nuuvem den 90 tl ye falan alınabiliyordu (2 arkadaşa aldık) ama artık oradaki stoklar tükendi, var olan da region locked.
Ondan dolayı şu anda en ucuz şeçenek 120tl ye g2a da
https://www.g2a.com/grand-theft-auto-v-cd-key-global.html
Teşekkür ederim birde bilgin var mı bilmiyorum social Club hesabı satanlar var gg de filan
online.rocstargame den indiriliyorMuş vs 2.el hesap adam yarın öbürgün herif geri alırmı hesabını bilgilerini değiştirsek filan
-
cpu e4600 2.40
2 gb ram 800 mhz
gpu sapphire r7 260x 2 gb 128bit ( yarın alıcam bu gpuyu+güç kaynağı )
nasıl hacılar oynayabilirmiyim sizce :)
-
piiiranha9242 bunu yazdı
cpu e4600 2.40
2 gb ram 800 mhz
gpu sapphire r7 260x 2 gb 128bit ( yarın alıcam bu gpuyu+güç kaynağı )
nasıl hacılar oynayabilirmiyim sizce :)
Hocam bende e8400 var anası ağlıyor :D
Bence açmaz :)
-
selo-g bunu yazdı
Ya o değilde bilgisi olan söylesin lütfen. Ben mücevher soygunu için foto felan çektim de ondan sonra hiç bir görev yapamadım yani gelmiyor bulamıyorum. Ne yapmam gerekiyor ?
Hocam hangi karakterdesin.bilmiyorum ama evine git bi bakalim bi ara bana da olmustu hic bi gorev yoktu evime gitmistim bi gorev cikmisti su an %30 dayim
-
SeRDaR bunu yazdı
nuveemden aldım ben preorde 78 tl e geldı sanırım en para da ındırım fılan varmıs galıba oyle de 90 a 100 e gelıyormus bır bak derım .
-
Tnrsk bunu yazdıselo-g bunu yazdı
Ya o değilde bilgisi olan söylesin lütfen. Ben mücevher soygunu için foto felan çektim de ondan sonra hiç bir görev yapamadım yani gelmiyor bulamıyorum. Ne yapmam gerekiyor ?
Hocam hangi karakterdesin.bilmiyorum ama evine git bi bakalim bi ara bana da olmustu hic bi gorev yoktu evime gitmistim bi gorev cikmisti su an %30 dayim
lester ı ara . michael dan . hemen aramazsın zaten 2 tane arac ıstıyordu sanırım foto cekıp gondermen gerekıyor. Bır sure sonra kendı arar .baska ara gorevlerını yap dıger karakterlerin .
tbt den onlıne atan yok