folder Tahribat.com Forumları
linefolder Oyunlar
linefolder GTA V(Beş) Türkçe Yaması Yayınlandı!

GTA V(Beş) Türkçe Yaması Yayınlandı!

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek

çok basit bir ingilizcesi var dırekt olarak anlasılıyor konusmalarından bıle anlamadıgınız yerı acın bakın netten ıngılızcenız de gelısır hem ben ındırmenız taraftarı degılım . zaten oyunu bıtırdı herkes online kasıyoruz 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Rebel_Rider
    Rebel_Rider's avatar
    Erkek
    GusFring bunu yazdı

indirip okurum madem, oyununu oynayamıyoruz

muhahaha ağzına sağlık hocam, wala ben de öyle yapayım bare hiç aklıma gelmemişti :D oynayamıyoruz bari okuyalım ne olmuş ne bitmiş ? muhahah

"I told you guys. NEVER underestimate the power of a _________."
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek

Beyler gta 5 i en ucuz nereden satın alabilirim şuan online oynamak istiyorum sıkıldım 

Bana en ucuz alabileceğim yer söyleyebilir misiniz ? 

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Zork.
    torpedo_XL
    torpedo_XL's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

Beyler gta 5 i en ucuz nereden satın alabilirim şuan online oynamak istiyorum sıkıldım 

Oyun ilk çıktığı zaman olsa nuuvem den 90 tl ye falan alınabiliyordu (2 arkadaşa aldık) ama artık oradaki stoklar tükendi, var olan da region locked.

Ondan dolayı şu anda en ucuz şeçenek 120tl ye g2a da

https://www.g2a.com/grand-theft-auto-v-cd-key-global.html

Bilge insanlar konuşurlar çünkü söyleyecek bir şeyleri vardır. Aptal insanlar konuşurlar çünkü bir şey söylemek zorundadırlar. Demokrasi, bir eğitim işidir. Eğitimsiz kitlelerle demokrasiye geçilirse oligarşi olur. Devam edilirse demagoglar türer. Demagoglardan da diktatörler çıkar. --Platon, Devlet                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                                         
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Muhalif Yorumcu
    SeRDaR
    SeRDaR's avatar
    Erkek
    torpedo_XL bunu yazdı
    SeRDaR bunu yazdı

Oyun ilk çıktığı zaman olsa nuuvem den 90 tl ye falan alınabiliyordu (2 arkadaşa aldık) ama artık oradaki stoklar tükendi, var olan da region locked.

Ondan dolayı şu anda en ucuz şeçenek 120tl ye g2a da

https://www.g2a.com/grand-theft-auto-v-cd-key-global.html

Teşekkür ederim birde bilgin var mı bilmiyorum social Club hesabı satanlar var gg de filan 

online.rocstargame den indiriliyorMuş vs 2.el hesap adam yarın öbürgün herif geri alırmı hesabını bilgilerini değiştirsek filan

Önemsediğin Kadar Önemsenirsin. Önemsendiğin Kadar Önemsensersin.
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    piiiranha9242
    piiiranha9242's avatar
    Erkek

cpu e4600 2.40 

2 gb ram 800 mhz

gpu sapphire r7 260x 2 gb 128bit ( yarın alıcam bu gpuyu+güç kaynağı )

nasıl hacılar oynayabilirmiyim sizce :)

..Morali hep bozuk olan insan..
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    AslanAmca
    AslanAmca's avatar
    Erkek
    piiiranha9242 bunu yazdı

cpu e4600 2.40 

2 gb ram 800 mhz

gpu sapphire r7 260x 2 gb 128bit ( yarın alıcam bu gpuyu+güç kaynağı )

nasıl hacılar oynayabilirmiyim sizce :)

Hocam bende  e8400 var anası ağlıyor :D  

Bence açmaz :) 

ZalımMadam.10.07.24
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Tnrsk
    Tnrsk's avatar
    Erkek
    selo-g bunu yazdı

Ya o değilde bilgisi olan söylesin lütfen. Ben mücevher soygunu için foto felan çektim de ondan sonra hiç bir görev yapamadım yani gelmiyor bulamıyorum. Ne yapmam gerekiyor ?

Hocam hangi karakterdesin.bilmiyorum ama evine git bi bakalim bi ara bana da olmustu hic bi gorev yoktu evime gitmistim bi gorev cikmisti su an %30 dayim

9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    SeRDaR bunu yazdı

nuveemden aldım ben preorde 78 tl e geldı sanırım en para da ındırım fılan varmıs galıba oyle de 90 a 100 e gelıyormus bır bak derım . 

Homo sapiens, yaşamak için, diğer canlıların yaşamasına muhtaç; obligat parazit türüdür. "Sen olursan boş bardak , sana olur koyan çok su. a.g."
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hipokondriyak
    hipokondriyak's avatar
    Erkek
    Tnrsk bunu yazdı
    selo-g bunu yazdı

Ya o değilde bilgisi olan söylesin lütfen. Ben mücevher soygunu için foto felan çektim de ondan sonra hiç bir görev yapamadım yani gelmiyor bulamıyorum. Ne yapmam gerekiyor ?

Hocam hangi karakterdesin.bilmiyorum ama evine git bi bakalim bi ara bana da olmustu hic bi gorev yoktu evime gitmistim bi gorev cikmisti su an %30 dayim

lester ı ara . michael dan . hemen aramazsın zaten 2 tane arac ıstıyordu sanırım foto cekıp gondermen gerekıyor. Bır sure sonra kendı arar  .baska ara gorevlerını yap dıger karakterlerin . 

tbt den onlıne atan yok 

Toplam Hit: 5142 Toplam Mesaj: 23