folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder GTA Vice City - Full İndir - PC - Türkçe

GTA Vice City - Full İndir - PC - Türkçe

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    unix
    Andrei
    Andrei's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

yahu rip indirene kadar full sürümünü ceksenize (:

gta'yı gta yapan özelliklerinden birisi de radyo muhabbetidir, madem bastan baslayacaksınız öyle oynayın bari.

%40 indirimli olarak "Centos Sistem ve Sunucu Yönetimi" adlı kitabımızı satın alarak, Linux üzerine yapılacak olan devam projeleri icin destekte bulunabilirsiniz : http://www.hepsiburada.com/centos-sistem-ve-sunucu-yonetimi-oku-izle-dinle-ogren-p-KKODLAB01579
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akenaton
    akenaton's avatar
    Erkek

torrentten indirdim lakin kurmadım.. deamon tool da gözüküyo cd ler.. 1.i kuruyorum 2. kurulmuyo.. bi yardım edin

biz sarımsak tarlasından vazgeçmeyiz..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    bykamu
    bykamu's avatar
    Erkek
    akenaton bunu yazdı

torrentten indirdim lakin kurmadım.. deamon tool da gözüküyo cd ler.. 1.i kuruyorum 2. kurulmuyo.. bi yardım edin

kurarken karşına gelen radio zımbırtısındaki tıkı kaldır hocam, sonra kuruyor

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    akenaton
    akenaton's avatar
    Erkek
    bykamu bunu yazdı
    akenaton bunu yazdı

oyunu kurdu sanki ama bu seferde; Cannot find 640*480 video mode hatası veriyo

kafayı yiyecem bi hevesle indirdim kursağımda kaldı

biz sarımsak tarlasından vazgeçmeyiz..
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    sertacgs
    sertacgs's avatar
    Erkek

şifreler hala ezberimde : )

aspirine can

nuttertools silah1

thugstools silah2

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Bilirkişi
    mkyb
    mkyb's avatar
    Erkek

Hocam sen hangi bölümde kalmıştın ? Oyundaki sesler 32 bit makinalarda çıkıyor ama nedense 64 bitte bir sorun var.

Yaşlandıkça 50 liralık saatin ve 5.000 liralık saatin aynı şeyi gösterdiğini fark edeceksin. 1.000.000 liralık ve 100.000 liralık ev aynı yalnızlığı barındırır. 1.000 liralık Android ile 20.000 liralık iPhone Pro kimse aramadıktan sonra aynıdır. Materyalist şeylerde gerçek mutluluk bulunmaz. Asıl mutluluk bir çift memededir. Enflasyon yüzünden bu imzayı bir ara güncellemek lazım. Bin liraya telefon kalmadı amk.
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    hsyN
    hsyN's avatar
    Erkek
    akenaton bunu yazdı
    bykamu bunu yazdı
    akenaton bunu yazdı

oyunu kurdu sanki ama bu seferde; Cannot find 640*480 video mode hatası veriyo

kafayı yiyecem bi hevesle indirdim kursağımda kaldı

hocam ben de yüklerken farkettim radyo seçeneğinin tikini kaldırınca kuruyo, sonra 2. cd nin içinde crack var onu atmak lazım, extra rarın içindeki crack çalışmıyo. başka da bi sorunu yok. ayrıca radyoda da sıkıntı yok, ordaki kurduğu şey ne işe yarıyo bilmiyorum.

edit: he sanırım crack çalışmıyo 2. cdnin isosunu mount edince çalışıyo oyun

hsyN tarafından 30/Kas/13 22:45 tarihinde düzenlenmiştir

test 1 2
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    angelofhope
    angelofhope's avatar
    Banlanmış Üye
    Erkek

bu oyunu şifre yazıp oynayan bizden değildir.

ne günlerdi be.

fahişelerle birlikte olup, yedirdiğimiz parayı onları ezerek geri alırdık.

angelofhope tarafından 30/Kas/13 23:10 tarihinde düzenlenmiştir

Programming is our Religion, Algorithms are Our Bible & We ./make Our Own GOD
  10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    tolgaStain
    tolgaStain's avatar
    Erkek

Abiler görevler baya bi sardı o helikopter görevini yapınca =)

O hani haitilerin mekana gidip bomba kuruyoruz 3 tane sonra uzaklaşmaya çalışıyoruz ya , orda mekanın kapısı kapalı ordan nasıl çıkacaz?nasıl yaptınız ya siz o görevi.

Toplam Hit: 7037 Toplam Mesaj: 42