Gta Vice City Rc Helikopter Geçemedim
-
bende mario da ejderhadan prensesi kurtarma bölümünü geçemedim.save yollucaktım ama ateri kasedi oldugu için bişey yapamıyorum . :D
-
s3rs3ri bunu yazdı:
-----------------------------NiGhT_SouL bunu yazdı:
-----------------------------
bende mario da ejderhadan prensesi kurtarma bölümünü geçemedim.save yollucaktım ama ateri kasedi oldugu için bişey yapamıyorum . :D
-----------------------------:D
senin boyunun kucuk olmasi gerekiyor ejderha birkac kere ates atiyor sonra zipliyor o ziplarken altindan geciceksin sonrada oradaki cekic gibi olan seyin uzerine ziplicaksin sonra yapicaklarinda senin prensesle olan fantezilerine kalmis
Çok Tşk ederim prensessiz geçen uykusuz gecelerden sonra kavuştm prensese :D -
Herkes senin gibi oyunda takılınca save dosyasını buraya atsa; Tariqat onu geçemedim bunu geçemedim şeklinde oyun başlıklarıyla dolu olurdu.
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
Herkes senin gibi oyunda takılınca save dosyasını buraya atsa; Tariqat onu geçemedim bunu geçemedim şeklinde oyun başlıklarıyla dolu olurdu.
-----------------------------olm gitmeyin adamın üstüne bişi rica etmiş hem Herkes atsa geçin dese ne olacak a.q eğlence çıkar :)
-
rarpas http://panxer-rapidfilimindir.blogspot.com kusura bakmayın oto şifre koymus pro :D
-
oyuncak helekopterle bina patlatma :D yapalı 5 yıl felan oldu trainer bul dostum
traind www.gamecopyworlds.com
böle bi adresi war dı sitenin tranierin özelliklerinde birinden hangisi olduğunu bilmiyorum görev zamanlarını durdurma war
bu arada zamandan mı kaybediyorsun yoqsa helekopterimi mi kullanamıyorsun ? ?? ?
-
arkadaş yaptı werdi
-
Ben bu oyunu bitirdim.Son görevde bir motosiklet alıyorsun binaların üstünden gide gide bir yere geliyorsun elindeki kasedi binaya ışık yansıtan makinaya takıyorsun binaya yansıyan ışık kadın göğsü şeklinde oluyor.
En sonunda telefon çalıyor telefondaki adam " Hey Tommy ben ben doğu yakasında pantolon satmaya başladım istersen yanıma gelebilirsin " diyor.Tommy de " Yine sahtecilik mi yapıyorsun,hayır kalsın " diyip kapatıyor.Böle bir dialog yada buna benzer bişey hatırlıyorum.
-
WooPeRHacK bunu yazdı:
-----------------------------Burasının forum olduğunu unutmayın,muridler her takıldığı her merak ettiği şeyleri sormakta serbesttir.Oyundu programdı hiçbişey farketmez.Forum zaten bu amaçla kurulmuştur.İnsanların sorucakları şeyleri ayırt etmeyin.
-
ben bu görevi yapmayı çok severdim 8 10 kere yapmışımdır artık 1.32 zaman kala bitirdiğimi hatırlıyorum :)
rakamları kullanarak döneceksin ve elin alışıcak çok zor değil aslında.