G.T.İ.P. Kodu Bulma

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    vardamir
    vardamir's avatar
    Erkek
    telekom bunu yazdı

Biri de bilale anlatır gibi bu işten nasıl para kazanılabilir onu söylese.

Kendi ürünlerinizle alakalı olmasın, misal medikal sektöründeyse hastane hastane dolaşmak mı lazım? Yoksa ihalelere girmek mi lazım?
    Sizin yaptığınızı büyük miktarlarda alım yapacak firmalar bilmiyor mu?

kıssadan hisse yaşanmış bir olayla bu sekötü size anlatayım.

ürün ismi vermicem ama bir pazarlamacı doktora ilacını tanıtmak için giriyor bayaa 1-2 hafta sürekli gidip kapısında bekliyor adamın. bir gün yine kapıyı çalıyor bu arkadaşım doktor direk "siktir git " diyo adamın suratına. çocuğun verdiği cevap ise "hocam bi dk".

netice ise başarılı. adamın aldığı maaş 2000tl. neymiş altına araba vermişler. 

ister cihazın olsun ister sarf malzemen ya da ilacın, doktora gidip tanıtım yapmadan pazarlayamazsın. bunu önlemeye çalışıyor devlet ama başaramaz. hastane hastane dolaşıp ürün tanıtımı yapman lazım. ihaleye girerek bişey alamazsın.

benim yaptığım ise medikal cihazlar. memlekette medikal cihaz yapan adam yok (elektronik cihaz olarak 1-2 firma sayarım onun dışında iğne iplik fln var bikaç tane). medikal cihaz kısmında ise seri üretim yapılmaz öyle bir pazar değil bu. ama cihaz olarak 1 liraya yaparsın hastaneye 10 liraya satarsın. 

bilmem anlatabildim mi?

o değilde noldu bu kodlar bulan yok mu :)

glossiness effect
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    telekom
    telekom's avatar
    Erkek
    vardamir bunu yazdı
    telekom bunu yazdı

Biri de bilale anlatır gibi bu işten nasıl para kazanılabilir onu söylese.

Kendi ürünlerinizle alakalı olmasın, misal medikal sektöründeyse hastane hastane dolaşmak mı lazım? Yoksa ihalelere girmek mi lazım?
    Sizin yaptığınızı büyük miktarlarda alım yapacak firmalar bilmiyor mu?

kıssadan hisse yaşanmış bir olayla bu sekötü size anlatayım.

ürün ismi vermicem ama bir pazarlamacı doktora ilacını tanıtmak için giriyor bayaa 1-2 hafta sürekli gidip kapısında bekliyor adamın. bir gün yine kapıyı çalıyor bu arkadaşım doktor direk "siktir git " diyo adamın suratına. çocuğun verdiği cevap ise "hocam bi dk".

netice ise başarılı. adamın aldığı maaş 2000tl. neymiş altına araba vermişler. 

ister cihazın olsun ister sarf malzemen ya da ilacın, doktora gidip tanıtım yapmadan pazarlayamazsın. bunu önlemeye çalışıyor devlet ama başaramaz. hastane hastane dolaşıp ürün tanıtımı yapman lazım. ihaleye girerek bişey alamazsın.

benim yaptığım ise medikal cihazlar. memlekette medikal cihaz yapan adam yok (elektronik cihaz olarak 1-2 firma sayarım onun dışında iğne iplik fln var bikaç tane). medikal cihaz kısmında ise seri üretim yapılmaz öyle bir pazar değil bu. ama cihaz olarak 1 liraya yaparsın hastaneye 10 liraya satarsın. 

bilmem anlatabildim mi?

o değilde noldu bu kodlar bulan yok mu :)

Eyv. hocam ilgin için teşekkürler, piyasayı bilmekte fayda var.

vatandaşa kafam girsin!..
Toplam Hit: 3792 Toplam Mesaj: 23
gümrük kod uluslar arası satış