Güç İle İlgili Makale Konusu ?
-
İngilizce dersinde argumentative essay yazmamız isteniyor yani bir konu üzerindeki bir görüşü çürütmeye yönelik bir makale yazmamız isteniyor. Mesela şu şu sebeplerden nükleer güç kullanılmamalıdır gibi bir ana fikrimiz olmalı fakat böyle herkesin yazdığı şeyler istemiyor hoca orjinal fikirler istiyor. Orjinal fikir deyince aklıma tahribat geliyor :D Bu arada konunun bilimsel yazılarla da desteklenebilir olması gerekiyor. neye dayanarak böyle diyorsun diyecek değilse :D
Yardımcı olursanız şahane olacak aklıma birşey gelmiyor. -
Ben nükleer enerjiyi savunanlardanım. Neden savunduğumla alakalı bir dökümanım olacaktı, bulamazsam da tekrar karalarım. Sana da tercüme etmek kalıyor. O kadarını yaparsın sanırım.
-
HannibALgan bunu yazdı:
-----------------------------Ben nükleer enerjiyi savunanlardanım. Neden savunduğumla alakalı bir dökümanım olacaktı, bulamazsam da tekrar karalarım. Sana da tercüme etmek kalıyor. O kadarını yaparsın sanırım.
-----------------------------hocam nükleer enerji gibi herkesin hakkında yazı yazdığı konular yasak diyor. yaratıcı olacakmışız :S boş uğraş ya yarın C sınavı var bununla uğraşıyorum.
-
Artan nüfus ekonomik güce engeldir durdurulması gerekir nasıl sizce?
-
evrim olmaz mı :|
-
Nano teknoloji ve Tesla
Bu da benim fikrim
-
güzel konular ama güç ile bağlantı kuramadım ki b en :S
-
uLtRaLoVeR bunu yazdı:
-----------------------------güzel konular ama güç ile bağlantı kuramadım ki b en :S
-----------------------------
Bilgi en büyük güçtür. Elektrik, fizik, elektronik, manyetik, astronomi gibi konularda yaptığı çalışmalara Amerikan Hükümeti tarafından el konulduğu düşünülürse; Nicola Tesla'nın çalışmalarının neden göz ardı edildiği anlaşılacaktır.1800'lerin başında uzaktan kumandayı bulan, 40 km uzaklıkta ki ampülleri gönderdiğiradyo dalgaları ile yakan Tesla bende çok önemli bir yere sahip.
-
oh mis
-
tertemiz
-
mesajları silebilirsin ben aldım üçünü de :)