folder Tahribat.com Forumları
linefolder Donanım & Driver
linefolder Güç Kaynağının Çok Isınması Pcyi Kapatır Mı?

Güç Kaynağının Çok Isınması Pcyi Kapatır Mı?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

pc im 1 aydır kendi kendine kapanıyordu burdan aldığım tavsiyeye göre CPU yu temizledim 1-2 hafta kapanmadı sorna tekrar başladı 5 dk önce pc yi söktüm CPU temizdi ama ekran kartı ve güç kaynağı çok pisti. ekran kartını baya iyi temizledim üfleyemediğim yerlerde elektrikli süpürge olmadı kürdan kullandım sonuç ekran kartı yeni gibi ama güç kaynağını açamadım bile güç kaynağı çok ısınırsa pc kendini kapatır mı bu kapatmalar ekran kartından mıydı?

I am Jack's inflamed sense of rejection
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Sigortacı
    DJ_Alper
    DJ_Alper's avatar
    Bilgi/Destek Madalyası
    Erkek

güç kaynağının fanı çalışmıyomu

Sorularınızı cilginsigortaci@gmail.com a yazabilirsiniz cevaplar instagram sayfasında >>>instagram/cilginsigortaci/ █║▌│█│║▌║││█║▌║▌║
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GangShot
    GangShot's avatar
    Erkek

Dostum CPU'unu temizlediysen ve CPU'un DualCore, Core2Duo falansa onun mandalları tam oturmadığı için kapanabiliyor. Benim başıma gelmişti aynısı... İşlemcinin anakarta giren ayaklarını kontrol et...

adamın teki yarın ölcem demiş yarmışlar ölmüş..
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

çalışıyor ama yetmiye bilir bir kere fan yetmediği için işlemci yakmıştım belki öyle olur 

5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    asiminnesli
    asiminnesli's avatar
    Erkek

GangShot bunu yazdı:
    -----------------------------

Dostum CPU'unu temizlediysen ve CPU'un DualCore, Core2Duo falansa onun mandalları tam oturmadığı için kapanabiliyor. Benim başıma gelmişti aynısı... İşlemcinin anakarta giren ayaklarını kontrol et...

ozaman pc hiç açılmaz ki tam oturmuyorsa öyle biliyorum tozla alakalı olmalı diye düşünüyorum ekran kartı çok tozluydu olabilir mi

6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    OnLyGoDCaNStoPMe
    OnLyGoDCaNStoPMe's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:

pc im 1 aydır kendi kendine kapanıyordu burdan aldığım tavsiyeye göre CPU yu temizledim 1-2 hafta kapanmadı sorna tekrar başladı 5 dk önce pc yi söktüm CPU temizdi ama ekran kartı ve güç kaynağı çok pisti. ekran kartını baya iyi temizledim üfleyemediğim yerlerde elektrikli süpürge olmadı kürdan kullandım sonuç ekran kartı yeni gibi ama güç kaynağını açamadım bile güç kaynağı çok ısınırsa pc kendini kapatır mı bu kapatmalar ekran kartından mıydı?

dostum çok anlamam ama bi güç kaynağına bak bi aç içini temizle :) merak etme patlamıyor ben açmıştım :D

7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    GangShot
    GangShot's avatar
    Erkek

asiminnesli bunu yazdı:

GangShot bunu yazdı:

ozaman pc hiç açılmaz ki tam oturmuyorsa öyle biliyorum tozla alakalı olmalı diye düşünüyorum ekran kartı çok tozluydu olabilir mi

Şimdi bak, üzerinde ki fan tam olarak oturmadığı için CPU soğumuyo. Bilgisayar ilk başladığında da CPU ısınmaya başlıyo ve soğuyamayınca işlemleri durduruyo. CPU'nun durması zaten bilgisayarın durması demek. Dolayısıyla bilgisayar kendini kapatıyo.

adamın teki yarın ölcem demiş yarmışlar ölmüş..
Toplam Hit: 1418 Toplam Mesaj: 7