Guguk Kuşundaki Son Sahne
-
Hybris bunu yazdıu235 bunu yazdı
Hacı koca filmde en önemli sahne bence.Başrol kahramanını adam nie öldürdü onu merak ettim :)
bunu soruyosan zaten filmi anlamamışsın dayı ben fiziksel olarak o izi soruyosun sandım :|
Filmi çok güzel anladım merak etme.
Drkill tam istediğim cevabı vermiş saolsun :)
-
filmin sonunda ağır bir milliyetçilik var gibi geldi.
-
Exael bunu yazdı
Hocam nasıl çıkardın bu yorum anlamadım. Böyle bir şey hatırlamıyorum filmde çünkü.
-
DrKill bunu yazdıExael bunu yazdı
Hocam nasıl çıkardın bu yorum anlamadım. Böyle bir şey hatırlamıyorum filmde çünkü.
--SPOİLER--
chef'in filmin başından beri kızılderili olduğu söylendi,anlatıldı.filmin sonunda da chef,mcmurphy'yi kullanarak hapishaneden kaçtı gibi geldi.yanlıyor olabilirim.?
--SPOİLER--
Exael tarafından 04/Ağu/13 01:43 tarihinde düzenlenmiştir -
Son lobotomiden sonra oluyor sanırım o.
-
Exael bunu yazdıDrKill bunu yazdıExael bunu yazdı
--SPOİLER--
chef'in filmin başından beri kızılderili olduğu söylendi,anlatıldı.filmin sonunda da chef,mcmurphy'yi kullanarak hapishaneden kaçtı gibi geldi.yanlıyor olabilirim.?
--SPOİLER--
Ben öyle düşünmüyorum hocam. Chief güvendiği için McMurphy ile konuşmaya başladı. Unutma ki daha önce hiçkimse ile konuşmuordu konuşabildiği halde.
-
DrKill bunu yazdıExael bunu yazdıDrKill bunu yazdıExael bunu yazdı
--SPOİLER--
--SPOİLER--
Ben öyle düşünmüyorum hocam. Chief güvendiği için McMurphy ile konuşmaya başladı. Unutma ki daha önce hiçkimse ile konuşmuordu konuşabildiği halde.
Oradaki kimse chefle konuşacak kadar yakın değildi birbirne ondan olabilir.ayrıca chef,onlarla hiç konuşmadığından herkes onu sağır,dilsiz sanıyordu.chef,mcmurphy gibi bir kurtarıcı bekliyor gibiydi sanki.onun yaptığı şeyleri kullanarak kaçtı hastaneden bana göre..
-
Hmm edit. Yanlış algılamışım.
krypt tarafından 04/Ağu/13 15:51 tarihinde düzenlenmiştir