Guiness Dünya Rekorları 2012 Kitabından Bazı Görüntüler
-
Kadınlar arasında dünyanın en uzun dili rekoru ABD'li Chanel Tapper'a ait. Tapper'ın dilinin uzunluğu ucundan dudağına tam 9.75 santimetre. Dünyanın en uzun dilli insani ise 9.8 santimetreyle İngiliz Stephen taylor
Dünyada hiçbir kadının ellerindeki tırnaklar ABD'li Chris "Düşes" Walton'ın tırnakları kadar uzun değil. Bir rock şarkıcısı olan Walton'ın 18 yıldır uzattığı tırnakları sol elinde 309.8 santimetre, sağ elinde ise 292.1 santimetre olmak üzre toplam 601.9 santimetre.
Harbor isimli bu Coonhound cinsi köpek dünyanın yaşayan en uzun kulaklı köpeği. ABD'nin Colorado eyaletinde yaşayan 8 yaşındaki Harbor'ın sol kulağı 31.1, sağ kulağı ise 34.29 santimetre uzunluğunda.
Los Angeles'ta bulunan Big Baba's and Papa's pizzacısının 1.37x1.37 metrelik pizzası bu rekoru elinde tutuyor. 199.99 dolara satılan bi pizza 100 kişiyi doyurabilecek kadar büyük. Eğer 24 saat öncesinden sipariş ederseniz, evinize servis de yapıyorlar.
Otellerde oda kapılarına asılan "Rahatsız etmeyin" yazılarının en büyük koleksiyonu İsviçreli Jan-François Vernetti'ye ait. Vernetti, 1985 yılından bu yana ziyaret ettiği 189 otelden toplam 11 bin 111 "Rahatsız etmeyin" yazısı topladı.
Almanya'nın Markneukirchen şehrinde yapılan 4.28 metre uzunluğundaki, 1.45 metre genişliğindeki ve 100 metre ağırlığındaki bu kemanı kaç kişi birlikte çalabilir orası bilinmez.
Yeni Zelandalı Rob Thomson'ın elinde tuttuğu bu rekor tam 12 bin 159 kilometre. Thomson, 24 Temmuz 2007'de İsviçre'nin Leysin şehrinden başladığı yolculuğunu 28 Eylül 2008'de Çin'in Şanghay şehrinde bitirdi.
Bir okyanusu tek başına kürek çekerek geçen en genç insan 3 Aralık 1981 doğumlu İngiliz Oliver Hicks. Hicks'in Atlas Okyanusu'nun batısından doğusuna yaptığı bu yolcuşuk 123 gün 22 saat 8 dakika sürdü.
Bir zamanlar David Hasselhoff'un elinde olan bu rekorun sahibi bugün Hugh Laurie. ABD'de yayınlanan televizyon dizisi House MD'nin yıldızı Laurie'yi 66 ülkede toplam 81.8 milyon insan izliyor.
Fermuarlı bir valize en kısa sürede girme rekorunun sahibi 5.43 saniye ile ABD'li Leslie Tipton.
Çinli Wei Shengchu kafasına tam olarak 2 bin 9 adet iğne batırmayı başardı.
Taylandlı Kanchana Ketkaew, içinde 5 bin 320 akrep bulunan 12 metrekarelik bir cam odada toplam 33 gün 33 gece yaşadı. Bu süre içinde 13 kez akrepler tarafından sokuldu.
İngiliz Thomas Blackthorne dünyanın en büyük tornavidasına sahip. Blackthorne'un tornavidasının sapı en geniş yerinde 19.5 santimetre, uzunluğu ise 50 santimetre.
Kaynak : http://fotoanaliz.hurriyet.com.tr/GaleriDetay.aspx?cid=50374&p=1&rid=4369
-
Bu Kadın Kıçını Nasıl Yıkıyor Acaba :D
-
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------
-----------------------------bu yalıyodur
-
VBDream bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------Koptum Hocalar İkinize Ya :)
Buda Kuruluyordur :)))))))
-
Almanya'nın Markneukirchen şehrinde yapılan 4.28 metre uzunluğundaki, 1.45 metre genişliğindeki ve 100 metre ağırlığındaki bu kemanı kaç kişi birlikte çalabilir orası bilinmez.
-
BlacKShelD bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------bununla naptıklarını düşünmek bile istemiyorummm :D
-
aLsanCaK bunu yazdı:
BlacKShelD bunu yazdı:
VBDream bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
-----------------------------bununla naptıklarını düşünmek bile istemiyorummm :D
-----------------------------Yorumlara gellll.
-
BlacKShelD bunu yazdı:
-----------------------------VBDream bunu yazdı:
Mycity bunu yazdı:
fantesinizi s...im beyler :D -
2 konuya girdim ikisinde de yorumlara öldüm :D bugün forumuzdasınız :D
-
bence köpeğin sağ kulağı daha uzun :D
-
abi kopmuşsunuz ya :D babama okuttum yorumlarınızı beyler :D
Dipnot : Utanmayın bizden o da :D