Guitar Hero Metallica King Nothing %99
-
Bırakın bu oyuncakları,hem elektro gitar hem bass gitar hemde bateri için söylüyorum gerçeğinin verdiği hazzı hiç biri veremez.
haa bunlar kötü oyuncakmı ? tabiki değil zaten hep oyuncak olarak kalacaklardır. -
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------
bu guitar hero'nun pc için sağlam versiyonları yok mu bu metallica için özel bi tane çıkmıştı sanırım ama pc için çıkmamıştı o herhalde
son çıkanı indirmiştim çok boktan parçalar vardı içinde
-----------------------------Guitar hero world tour guitar hero 3 guitar hero aerosmith bunlar var 3ünüde torrent olarak verebilirim şu an
-
Jubei bunu yazdı:
Bırakın bu oyuncakları,hem elektro gitar hem bass gitar hemde bateri için söylüyorum gerçeğinin verdiği hazzı hiç biri veremez.
haa bunlar kötü oyuncakmı ? tabiki değil zaten hep oyuncak olarak kalacaklardır.
-----------------------------Daha fazlasını veriyor dostum inan. Ben bi ara gerçek gitar dersleride almıştım hatta çalıordum diyebilirim ama bunun yerini tutamaz :)
Kısaca;
Oyuncak diyip geçme.
-
Eredanne bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
bu guitar hero'nun pc için sağlam versiyonları yok mu bu metallica için özel bi tane çıkmıştı sanırım ama pc için çıkmamıştı o herhalde
-----------------------------Guitar hero world tour guitar hero 3 guitar hero aerosmith bunlar var 3ünüde torrent olarak verebilirim şu an
-----------------------------abi hero 3 sağlamdı bu aerosmith çok boktan çıktı o grup üzerine yapmışlardı zaten world tour idare ederdi
bu daha çok hard metal - traş metal türünde müzikler olan bi seri arıyorum ama pc'de sanırım bu 3ü var sırf bu oyun için makine aldıracaklar
-
Kreyzi bunu yazdı:
Eredanne bunu yazdı:
Kreyzi bunu yazdı:
-----------------------------abi hero 3 sağlamdı bu aerosmith çok boktan çıktı o grup üzerine yapmışlardı zaten world tour idare ederdi
bu daha çok hard metal - traş metal türünde müzikler olan bi seri arıyorum ama pc'de sanırım bu 3ü var sırf bu oyun için makine aldıracaklar
-----------------------------Al dostum al. Adanadaysan gel bize sana oynatayim hevesini al :)
Ucuzunuda linkini vereyim istersen.
Bende DJ Hero da var.