folder Tahribat.com Forumları
linefolder Download / Dosya Paylaşım
linefolder Guitar Hero Yada O Tarz Oyun Tavsiyeleriniz. Bilgisayarda Oynamak İçin ?

Guitar Hero Yada O Tarz Oyun Tavsiyeleriniz. Bilgisayarda Oynamak İçin ?

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Hocalar taktım kafaya böyle bi oyun kuracam bilgisayara böyle band temalı guitar hero artık 3 mü olur world tour mu olur firetsonfiremidir öyle bişi varmış o mu olur neyi tavsiye edersiniz bilemem ? İndirme linkleriyle beraber verebilecek var mı ? Az önce indirdim bitane rar pass kabul etmiyor :/ Taktım kafaya ama yüklemem lazım gitar eklentiside var bi arkadaştan aldım bi el atıverin :|

Saygılar..

Avukat/Hukukçu
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

frets on fire var demin oynadım daha :)

ben zaten normaldede elektro gitar çalıyorum böyle bi değişik oluyor.

http://garr.dl.sourceforge.net/project/fretsonfire/fretsonfire/1.3.110/FretsOnFire-1.3.110-win32.zip

..
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Guitar herolar daha çok tercihimdir duyrulur :D

Hocam arkadaş yarın öbürgün alcak gitarı geri klavyeden oynamaya devam edebilirmiyim o oyunu ?

Konuya yeni bakanlar için edit : Hocalar Fofx 'i indirdim ancak şarkı indiriyorum forumundan adamın biri şarkılarını paylaşmış bi klasör yaptım kendime onları onun içine attım olmadı sadece bi klasöre notes yazan klasörü attım olmadı oyun içinden bi türlü görmüyor şarkıları klasöre kadar gidiyorum ama sonrası gelmiyor bi yardım :|

Avukat/Hukukçu
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Realist
    Realist's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:
    -----------------------------

Hocam arkadaş yarın öbürgün alcak gitarı geri klavyeden oynamaya devam edebilirmiyim o oyunu ?

evet hacı bn zaten klavyeden oynadım

..
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:

Hocam diğer konuya yazdım birşeyler.. Klavye ile de oynanıyo merak etme :) Ayrıca Guitar Heroda parçalar sınırlı, bunda epey esneksin (:

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Realist bunu yazdı:

http://garr.dl.sourceforge.net/project/fretsonfire/fretsonfire/1.3.110/FretsOnFire-1.3.110-win32.zip

Band teması var mı hacım bunda yoksa çok sıkar adamı biraz görsellik olsa zevkli olur başlattım indirmeye ?

Avukat/Hukukçu
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    NmC
    NmC's avatar
    Erkek

EpheSuS bunu yazdı:

Realist bunu yazdı:

Band teması var mı hacım bunda yoksa çok sıkar adamı biraz görsellik olsa zevkli olur başlattım indirmeye ?

Hocam onda yok sanırım...

Benim verdiğim linktekini çek.. Frets on Fire X, biraz ekleme yapılmış bi versiyon, özelleştirmesi daha kolay...

Temadan 1-2 görüntü

http://i39.tinypic.com/15g4gwk.jpg

http://i46.tinypic.com/23iih5z.jpg

Falan filan feşmekan...

There are 10 types of people in the world. Those who knows binary and those who dont...
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Ephesus
    Ephesus's avatar
    Erkek

Hocalar Fofx 'i indirdim ancak şarkı indiriyorum forumundan adamın biri şarkılarını paylaşmış bi klasör yaptım kendime onları onun içine attım olmadı sadece bi klasöre notes yazan klasörü attım olmadı oyun içinden bi türlü görmüyor şarkıları klasöre kadar gidiyorum ama sonrası gelmiyor bi yardım :| yeni konuda açmak istemedim burdan biri görür inşallah :|

Edit : NmC hocam mesela sendeki o song list yazan fotoğraf var ya ben oraya bi türlü gidemedim öyle bişey yok bende :|

Avukat/Hukukçu
Toplam Hit: 1291 Toplam Mesaj: 8