Gülerken Altıma Sıçabileceğim Film Önerisi
-
forcarbon bunu yazdı:
-----------------------------
ultrAsker bunu yazdı:
öyle bi film yok,
üstteki arkadaş yahşi batıyı önermiş, lütfen onu izlerken güldügünü söyleme :)
-----------------------------bi kaç sahnesinde çok gülmüştüm ama diğer sahnelerinde uyukladığımı soyleyebilirim :D
-----------------------------pardon hacı konuyu açan senmişsin, benim kafa biraz gidikte anlamadım başta :D
gülerken altına sıçtırtmaz ama big stan filmi beni her zaman neşelendirmiştir. umarım filmini bulursun :D
-
Son zamanlarda "Kolpaçino" "bana göre" çok güzel replikleri olan bir filmdi, beğenmeyen aşağılık gören falan olabilir, bizim milletimizin esprileri var ama yabancı filmlerde de çok şey var ama genel olarak bize hitap etmiyor bence, the jay leno show falan adam kasıp kavuruyor ama esprilerin çoğu amerika ile ilgili yada global.
Big Bag Theory de çok güzeldir ama bütün sezonlarını izleyip ona göre değerlendirmek gerek şimdi kalkıpta s4 e5'i izlesen konunun bütünlüğü kaçar bazı esprileri anlayamazsın.
-
Nejat Uygur'un tiyatrolarını,Devekuşu Kabare'yi,1000 Yıl Önce 1000 Yıl Sonra'yı tavsiye etmekten başka çarem kalmadı.Altına zıçırtacak kadar komik film yok olanıda zaten seyretmişsin..
-
konuda tavsiye edilen bütün filmleri idm sırasına eklerim yarın akşam çizem şimdi :D
-
şener sen ucaktaydı ev falan titriyordu onu izle asfkdsjfksd tekrar tekrar habamamı izle yinede gülersin ;D
-
Cem Yılmaz harici öyle sıçtırtıcak bi film bilmiyorum oda kişiden kişiye değişiyor zaten.. he vardır öyle güldüren filmlerde aklıma gelmiyor..
Çıkacağınıda sanmıyorum :)
-
ZOHAN

-
7-19 bunu yazdı:
-----------------------------ne igrenc baslik lan bu :|
komik film neredeyse hic yok, cem yilmaz skeclerini izlerim genelde
+ Ali G izleyebileceğin en iğrenç, en aptal, en öküz, en saçma, en salak filmlerdendir. -
bigstan gerçekten çok güzel filmdir 2 kere izledim hocam onu :)
kolpaçinoyuda izledim keşke izlemeseydim şimdi kuzenle izlerdim dediğim filmdir gülerken yarıldığım filmlerdendir :D
big bang theory'inin 2.sezonundayım ama dizi sarmaz bu saatten sonra hocam :D
neyazikki zohanıda izledim izlemeyenlere tavsiye ederim :D
-
ahahah bu çok iyiyimiş :) filme gerek kalmadı s.çtım :|