Gülmekden Kopdum
-
ILKER06 bunu yazdı:
-----------------------------
altım temız sıcmadım cok komık olmasada hos aslan garantı turk el sakası falan :D
-----------------------------aynen mantığı bu zaten kardeşim
-
yok guzeldı anımasyon.sanırım baslıkdan dolayı geldıler ustune biraz :)
-
BosphorusPasha bunu yazdı:
dyrnade bunu yazdı:
Tamam yüklenmeyin bu kadar , onun güldüğüne siz illa gülceksiniz diye birşey yok.
-----------------------------o da her güldüğüne burada konu açacak diye bişey yok allah allah :| aynen bende hiç gülmedim aksine yüzümü burdum çok saçma diye :/
-----------------------------kardeş gülüp gülmemen önemli değil benim bulunduğum sitersli ortamda beni güldürdüğü kesin insan dostlarıyla gülmek ister sen gülmüyorsan eyvallah zorla güleceksin diye bir kayde değil ayrıca konuyu açtığım yerde Teknoloji İle İlgili Olmayan Video / Resim / Flash Paylaşım burası sandım değilmiş yanlış tık olmuş oke
-
ExpirE bunu yazdı:
EN UFAK BİR MİMİK OLUŞTUYSA YÜZÜMDE CÜBBELİ GİBİ BENİMDE RUSLARLA VİDEOLARIM ÇIKSIN EMİ :S
BU NE HOCA BERBAT :D NEREYE GÜLDÜN :)
-----------------------------bu yorumda olmasa konu başlığı altında bi tebessüm veremicektim =P
başlıktan gelen bi antipati oldu sanırım =)
-
ha ha ha ha.
-
Arkadaşım okulda Türkçe dersi vermediler mi sana ?
-
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------mazur gör ilk okula kadar zorla okudum imkanlardan dolayı
-
YasamaK bunu yazdı:
Bilinmeyen bunu yazdı:
-----------------------------mazur gör ilk okula kadar zorla okudum imkanlardan dolayı
-----------------------------Hade leyn
-
Bence sen ne gülebilmişsin ne kopabilmişsin. Önce vereceğim linklere bak, sonra gül ve kop.
-
kopmak isteyen yoruma baksın :D:D
öküzün biri bu videoyu nerden bulabilirim yazmış