Gulmekden Yarilirmisin Yoksa Utanirmisin Bilmem , İzleyin Karar Sizin.
-
tek kelime ile yazık
-
abi ya bu ne böle walla ya diyecek söz bulamıyom ne bu böle
-
Yuh olsun valla,ilkokuldaki bebeler bile daha nizami ve düzgün söylüyorlar marşımızı,hele de bunlar kazık kadar adamlar,grantuvalet çıkmışlar kürsüye,okuyorlar,aslında bir yandan bu suça girmiyor mu?Adamlar resmen istiklal marşımıza hakaret ediyorlar..
-
anasini satim :) bize nerede virgul nere nokta var hepsini bellettiler
:) yok bellemeyiz dedikk deynek le hurraaa kafa gos kalmadi :D bunlarida bana verseler belletirim anasini satim
:Pp
-
yuhh a.g bu kadar salak bir ara ya nasıl toplandı acaba
-
hayir o miktofon daki manisa nin AKP li belediye baskani ezik serefsiz hanutcular.a.q. taksim de sallandirican bi kacini beyinlerine biseyler kazinmali fransiz ihtilalinde giyotinler sabahin ilk isiklarin den gecelere kadar sokaklarda calisirmis.demokrasi yi bekliycez daha bu eziklerden arinmak zor gibi.
-
ilk 10sn sini izledikten sonra devamini izleme gereksinimi duymadim serefsiz kopekler...!
-
yazık valla yazık ATATÜRK ün bıraktıgı ülkeye bak tama iyilerde var ama böle insanlarra acıyorum eziktende öte bunnlar ulan deyyuz 2 kıta bişey ezberliyemiyorsan seni....şimdi bu adanlarda belkide üst düzeydir..yazık bunlara yazık..BUNLARI BURAYA GETİRENLERE SORMAK LAZIM MİLLETVEKİLİ HEO BENİM BAŞKA Bİ TARAFIMIN VEKİLİ OLUR ANCAK ...
-
acıdım walla.çokda üzüldüm.daha marşımızı okuyamıyorlar...
-
YAZIKLAR OLSUN BÖYLE MİLLEK VEKİLİNE İŞTE BU ADAMLARI BAŞA GETİREN YİNE TOPLUM BU ARAMLAR SEÇİLEREK GELDİLER BAŞIMIZA GÖKTEN İNMEDİLER..!!!!
YAZIKLAR OLSUN BÖYLE VEKİLLERE HARAM OLSUN BÖYLE MİLLET VEKİLLERİNE BÜTÜN HAKKIMIZ...!!!!!!
Toplam Hit: 4125 Toplam Mesaj: 23