folder Tahribat.com Forumları
linefolder Müzik & Sinema & Tiyatro & Kitap & Televizyon & Seminerler & Edebiyat
linefolder Gülmeye İhtiyacım Var [Eğlenceli Ve Komik Film Tavsiyesi]

Gülmeye İhtiyacım Var [Eğlenceli Ve Komik Film Tavsiyesi]

1. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    mustafacsn
    mustafacsn's avatar
    Erkek
    Beyler bu günlerde sıkılıyorum. Bana türkçe yabancı fark etmez, komik filmler seyretmek istiyorum. tavsiyelerini bekliyorum. lüften yaran filmler olsun. torrent linki olursa da tam süper olur.. şimdiden teşekkürler.
  2. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    gkhn
    gkhn's avatar
    Erkek
    edit:

I am free of all prejudice. I hate everyone equally
  3. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    chelishky
    chelishky's avatar
    Erkek
    Snatch tavsiyedir.Ararsan torrent falan da bulursun,yarın sınavım var ondan arıyamıyom bulamazsan ben bulur link gönderirim sana.Beni koparan filmlerdendir.

chelishky.wordpress.com|| Büyük devrimlere gereksinimin kalmayacak kadar devrimci kal yeter!
  4. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    MaTRiXe
    MaTRiXe's avatar
    Erkek
    adam sandler click filmi hoştu bence komikti jim carrey my self irene onu da beğenmiştim eğer sıkıntın varsa umarım her şey yoluna girer
  5. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    oliWeR
    oliWeR's avatar
    Erkek
    son günlerde receb ivediklerden sıyrılıp adam gibi konusu olan güzel bir film seyrettim "avanak kuzenler" bence seyret tavsiye ederim. ama gülmekten yerlere yatırmaz

Ne çok küfür ediyorsun diyorlar. Ne yani hayatın içine edenlere şiir mi yazayım ?
  6. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    BRK35
    BRK35's avatar
    Erkek
    sex drive ı izleyebilirsin. Unrated editionu izle ama:) En son bunu izlemiştim fena sayılmazdı.

Folklorik olarak sana saygım var ama sana tapamam totem!
  7. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Branxian
    Branxian's avatar
    Erkek
    Bay Evet'te güzeldir

Kurtla sevişen mazoşist koyun
  8. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek

canını sıkma desem fayda etmez.çünkü aynı şeyleri bende yaşadığım için.ama canını sıkma:) herşey güzel olacak.bana güven.3 saniyelik bişe ama sürekli izle güleceksin eminim.

http://uploading.com/files/28SVIXOH/1076302786802_37580.mpg.html

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
  9. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    coLin
    coLin's avatar
    Erkek

Bu filmi şiddetle tavsiye ederim :) Küfür, kızlar, cinsellik, alkolizm :) komedi hepsi bir arada :) karnıma ağrılar girmişti bu filmi izlerken.

http://www.gearcritech.com/images2/2007.10/update15_superbad.jpg

10. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    siyahbereli
    siyahbereli's avatar
    Erkek

Real_Love bunu yazdı:
    -----------------------------

canını sıkma desem fayda etmez.çünkü aynı şeyleri bende yaşadığım için.ama canını sıkma:) herşey güzel olacak.bana güven.3 saniyelik bişe ama sürekli izle güleceksin eminim.

http://uploading.com/files/28SVIXOH/1076302786802_37580.mpg.html

-----------------------------

ne var hajı videonun içinde,indirecektim vazgeçtim şimdi gece gece çığlık atan yaratık suratlı maymun  çıkar bende o sinirle monitorude kırarım sora çeker giderim uyurum

Yapmadıklarınıza pişman olmaktansa, Yaptıklarınıza pişman olun...Yapın pişman olun, yada yapmayın yine pişman olun.
  11. KısayolKısayol reportŞikayet pmÖzel Mesaj
    Real_Love
    Real_Love's avatar
    Erkek
    yok hacı düşündüklerinden değil :D rahat ol izle sen.ama kısa olduğu için sürekli izle daha bi komik oluyor:)

Üzülme can ! Terkederse canan terketsin ...Dua et Rabbin seni terketmesin! Çünkü O terkederse gerçekten B İ T E R S İ N !..
Toplam Hit: 4724 Toplam Mesaj: 23