Gümrüklü Maddeler Haber Kağıdı
-
DJ_Alper bunu yazdı:
-----------------------------
gidince bilezikleri takmasınlar sana? :)
-----------------------------bende oyle dusunmustum ama hocam madem yasal olmadıgından gumruge takıldı mahkeme fln açarlardı heralde oraya çağırmazlardı :)
-
l33ts bunu yazdı:
DJ_Alper bunu yazdı:
gidince bilezikleri takmasınlar sana? :)
-----------------------------bende oyle dusunmustum ama hocam madem yasal olmadıgından gumruge takıldı mahkeme fln açarlardı heralde oraya çağırmazlardı :)
-----------------------------ne mahkemesi olm belki emniyete çağrırlardı da bu farklı bişi :)
-
ocak ayindan itibaren turkiyeye ilac / vitamin / saglik urunu vs. sokulmuyor. sporcu malzemesi vs. vs. ayaginda seylerin tamami gumruge takilmis durumda. Turkiye de satis yapan saglik malzemecileri lobicilik vs. yapip yasa cikartmaya calisiyorlarmismis, sadece kendilerinden urun tedarik edilsin diye. seninki de cok buyuk ihtimalle bundan oturu takildi. Yoksa 150 dolara kadar urun siparis etme hakkin var birey olarak. Ama durum bundan ibaret...
-
paralı kargoyla getirttiysen gümrükten çekmen için yüksek ücret isteyebilirler.
ayrıca sonucu haberdar edersen sevinirim.
-
Sonuç + etkilerinden haberdar edersen sevinirim :)
-
Gittim aldım geldim kullandım hiçbir etkisi yok
-
l33ts bunu yazdı:
-----------------------------Gittim aldım geldim kullandım hiçbir etkisi yok
-----------------------------nasıl bi işe yaramadı mı ?
-
Yok çok çok ince bir kıpırtı var sadece oda boş mideden kaynaklanıyordur büyük ihtimal. Yanarım yanarım kullancam die yemek yemedim ona yanarım. Sitesinde full halüsinasyon içerdiği yazıyor ama bi bok yaptığı yok. 3-4 ay kargoda beklendiğinden etkisi geçmiştir dicemde oda pek mümkün gelmiyor. Bu yabancılar ne kafası yaşıyor anlamadım. Tr deki kolpa kıytırık kimyasallar bile etkiliyken bunun böyle çıkması çok şaşırttı.
-
l33ts bunu yazdı:
Yok çok çok ince bir kıpırtı var sadece oda boş mideden kaynaklanıyordur büyük ihtimal. Yanarım yanarım kullancam die yemek yemedim ona yanarım. Sitesinde full halüsinasyon içerdiği yazıyor ama bi bok yaptığı yok. 3-4 ay kargoda beklendiğinden etkisi geçmiştir dicemde oda pek mümkün gelmiyor. Bu yabancılar ne kafası yaşıyor anlamadım. Tr deki kolpa kıytırık kimyasallar bile etkiliyken bunun böyle çıkması çok şaşırttı.
aynen hoca ben bi kaçını denedim hiç biri bişe yapmıyo amk48 hours diye bi kahve vardı oda öyle hiç bi etkisi yok bok gibi de tadı var merak edenler için