Gümrükte İçki Kaldı
-
Pm atarsan malzemelerini gümrükten çıkarttırabilirim.
-
üretilen sigaranın tr fiyatına % 418 kdv ekleniyor.
üretilen içkide ise % 218 vergi ekleniyor.
ihracatta vergiler yok.
-
house bunu yazdı
Pm atarsan malzemelerini gümrükten çıkarttırabilirim.
attım hocam
-
içki kullanımına karşıyım tabi ki ama, ırıspı çıcıkları!
okul bitsin az para biriktireyim japonya'ya kaçıcam zaten, sikerler böle ülkeyi
-
Daft bunu yazdı
içki kullanımına karşıyım tabi ki ama, ırıspı çıcıkları!
okul bitsin az para biriktireyim japonya'ya kaçıcam zaten, sikerler böle ülkeyi
organik pirinç yetişrir yolumuzu buluruz aga.
-
cezası var 100 - 200 tl arası odersın cıkartırsın ıckılerını bu kadar olay..
-
ILKER06 bunu yazdı
cezası var 100 - 200 tl arası odersın cıkartırsın ıckılerını bu kadar olay..
yok hocam hangi yönetmelik bu?
-
Konuyla Alakasız Pos Olacak Sanırım Ama Görmüşken İçimi Dökiyim Dedim.. Konuyla Alakalı Bir Tecrübem Malesef Yok..
Kişisel Kanaatim Üzerinden Ben Hükümet Başkanı Olsaydım, Esrarı Serbest Eder Alkolü Yasaklardım. :)
Şimdi Neden Diyeceksiniz...
Alkol Yüzünden Dağılan Tonla Aile Ve Hazin Trafik Kazalarında Yiten Kimseler Ve Hatta Aileler Bilirim.. Alkol Rezilliktir.
Esrar Yüzünden Bu Saydıklarımın Hiç Biri Olmamıştır, Esrara Hap Katarak İçer Kaza Yapar, Suç Esrarda Değildir... Ne Biliyim Her Hangi Bir Katkı Maddesi İle İçmiştir Farklı Dünyalara Girmiştir.. Her Neyse Şeker Hastalarınada Faydası Vardır Ve İştah Açıcıdır... Kansızlık Problemi Olana Tavsiye Edilebilir.. Tek Kötü Yanı Esrar Kullandığın An Mayışık Ve İşe Yaramaz Bir Haldesindir.. Yani Ne Vatana Ne Millete O An İçin Hiç Bir Halta Yaramaz Beş Para Etmez Herifin Teki Olursun... Tek Kötü Yanı Budur...
Şimdi Diyeceksiniz Yasaklamışken Elin Değmişken Esrarıda Yasaklasan Ne Olacak... Yahu Alkolün Yerini Tutacak Kafa Yapıcı Madde Gerekir, Tonla Vergisi Felan Var... Alkol Git Esrar Gel.. Mantığı Bilmem Anlatabildimmi.?
DipNot: Yorgun Bünye İle Gece Saat 03 Te Yazılmış Bir Yorumdur Bu Yorum... Muhtemelen Saçmalıyorda Olabilirim.. Lütfen Tepki Koymayın.
ShockMan tarafından 26/Ara/12 03:03 tarihinde düzenlenmiştir -
ShockMan bunu yazdı
Konuyla Alakasız Pos Olacak Sanırım Ama Görmüşken İçimi Dökiyim Dedim.. Konuyla Alakalı Bir Tecrübem Malesef Yok..
Kişisel Kanaatim Üzerinden Ben Hükümet Başkanı Olsaydım, Esrarı Serbest Eder Alkolü Yasaklardım. :)
Alkol Yüzünden Dağılan Tonla Aile Ve Hazin Trafik Kazalarında Yiten Kimseler Ve Hatta Aileler Bilirim.. Alkol Rezilliktir.
Esrar Yüzünden Bu Saydıklarımın Hiç Biri Olmamıştır, Esrara Hap Katarak İçer Kaza Yapar, Suç Esrarda Değildir... Ne Biliyim Her Hangi Bir Katkı Maddesi İle İçmiştir Farklı Dünyalara Girmiştir.. Her Neyse Şeker Hastalarınada Faydası Vardır Ve İştah Açıcıdır... Kansızlık Problemi Olana Tavsiye Edilebilir.. Tek Kötü Yanı Esrar Kullandığın An Mayışık Ve İşe Yaramaz Bir Haldesindir.. Yani Ne Vatana Ne Millete O An İçin Hiç Bir Halta Yaramaz Beş Para Etmez Herifin Teki Olursun... Tek Kötü Yanı Budur...
Şimdi Diyeceksiniz Yasaklamışken Elin Değmişken Esrarıda Yasaklasan Ne Olacak... Yahu Alkolün Yerini Tutacak Kafa Yapıcı Madde Gerekir, Tonla Vergisi Felan Var... Alkol Git Esrar Gel.. Mantığı Bilmem Anlatabildimmi.?
hocam bu mesaj da konu ile alakasız ama esrar demeyelim marijuana filan diyelim, her neyse.
alkol nezih bir ortamda, barda, evde, otelde, havaalanında, otogarda içilebiliyor. Etkileri çok farklı.
yani yasaklama konusu haksız olur.ama diğer dediğin serbestlik konusunda dünya da bir çok ülkede eczaneden reçete ile alınabiliyor.
bu konuda serbest olsa tedavi amaçlı kullanılsa yeridir bence. -
myblackworldweb bunu yazdıShockMan bunu yazdı
hocam bu mesaj da konu ile alakasız ama esrar demeyelim marijuana filan diyelim, her neyse.
alkol nezih bir ortamda, barda, evde, otelde, havaalanında, otogarda içilebiliyor. Etkileri çok farklı.
yani yasaklama konusu haksız olur.ama diğer dediğin serbestlik konusunda dünya da bir çok ülkede eczaneden reçete ile alınabiliyor.
bu konuda serbest olsa tedavi amaçlı kullanılsa yeridir bence.Sanırım PanXer Hocam Bize Kızmaz... Çokda Konusundan Uzakta Değiliz Bence Nihayetinde Alkol Konusu Geçti... Şimdi Gelir İstermisin Gidin Nan Açın Başka Bir Konu Orada Tartışın Diye.. :))
Hoş Görüsüne Sığınarak Devam Ediyorum...
Şimdi Hocam Alkol Yasaklamak Neden Haksızlık Olsun, Gayetde Bünyeye Zararlı Bir Maddedir.. Bunu Her Kes Biliyor... Nezih Ortamımı Var Yahu.. Nezih Ortamda Bence Esrar Daha Güzel Gider... Üstelik Pek Çok Konuda Vücutta Düzenleyici Görevi Gören Bir Madde...
Esrara Uygulanan bu Haksız Yasaklama Yüzünden Uzun Yıllar Ceza Evlerinde Sürünen Kimseler Vardır.. Alkolden Daha Zararsız Bu Maddeyi Yasak İhlal Ederek Sattıkları İçin... Alkoliğin Ailesini Alkol Dağıtıyor, Esrarkeşin Ailesini İse Hakim Amcalar Dağıtıyor... Bu Hazin Hikayeye Bir Son Verirdim Ez Azından... Bu Anlamsız Yasak Yüzünden İnsanların Bu Maddenin Kaçakçılığını Yapıp Ceza Evlerinde Ağır Ceza Mahkemelerinde Yargılanma Rezilliklerinin Bitirilmesinden Yanayım Şahsen..