Gün İçinde Kargo Gider Mi? (Felaket Acil)
-
başlık pek açıklayıcı olmayabilir anlatim
öğrenim kredisi çıktı noterden belge alıp yarin ankaradaki müdürlüğe ulaştırmam gerek.posta veya kargo ile bunu yapmam mümkün mü? ben aksaraydayim ankara 200 km fln uzaklıkta bu şansımı dahada arttırır mı? yarn sabah göndermem gerek acil çözüm önerisi olan yazsın.
-
Hacı ben urfadan istanbula gönderiyorum 2 günde gidiyo ankaraya 1 günde gönderdim afyona 1 gunde gönderdım %99.9 gider kargon yetişir yani...
-
Aps gün içerisinde o mesafeye ulaştırır sanırım.
Ama garantiye almak için gidip kargolara sorabilirsin ulaştırabilecek olan varsa onunla da yollarsın.
Belki kolaylık sağlarlar durumunu anlatınca, çıkacak olan arabayla gönderirler senin evrakları.
-
sabah cok erken subeye gıt kı sabah arabasına yetısesın
-
LNAU bunu yazdı:
-----------------------------
Hacı ben urfadan istanbula gönderiyorum 2 günde gidiyo ankaraya 1 günde gönderdim afyona 1 gunde gönderdım %99.9 gider kargon yetişir yani...
-----------------------------gördük:P
-
çok erken derken? mesela kaçta hocam mesaiden önce fln mı?
-
saat 7:00 - 8:30 arası kargoya git ve yıldırım hızıyla gitmesini iste çok acil olarak ve gün içinde teslimatı şart de ama tüm kargoları dolaş, paketi gün içinde kim ulaştırırım derse ona ver gönder.
-
TaNeR bunu yazdı:
-----------------------------LNAU bunu yazdı:
-----------------------------gördük:P
Ne Olm sana 2 gunde gelmedımı Hipne :)) -
hacım yetişir ya ama yuriçi kargo yada aras la gönder sabhın köründe git yani yetiştirirsen onlarda halleder
-
sabah erkenden git daha dükkan açılırken, bi sor gider mi diye ona göre ver veya başka yer ara.
-
bana aras kargo ile denizliden sabah verilmiş bir paket aksam 7-7.30 civarı teslim edilmişti bir keresinde. denizlinin normalde 10 kusur saat suren bir yol. bu yuzden ben bir günde gider diyorum.